Gaby van de Wal legt om gezondheidsredenen voorzitterschap neer 

Wegens gezondheidsredenen heeft Gaby van de Wal haar functie als voorzitter van Sovicos neergelegd. “We betreuren en bewonderen het besluit van Gaby. Het is niet gemakkelijk om zo’n beslissing te nemen, dat gaat niet over een nacht ijs. Desalniettemin vinden we het enorm jammer, zeker gezien ze er zelf heel veel zin in had om eindelijk als voorzitster aan de slag te gaan”. Rob Strang zal als waarnemend voorzitter de functie bekleden. 

Gaby: “Een van mijn kernwaardes is ook eigenaarschap en verantwoordelijkheid en ik vind dat als je ja zegt op zo’n dergelijke functie, je je ook 100% moet kunnen geven. Voor iedereen in de club die zich onvoorwaardelijk inzet (zoals mijn mede-Bestuursleden, maar ook de andere vrijwilligers die ons cluppie zo geweldig maken) is dit het minste wat een voorzitter zou moeten kunnen doen. Dit kan ik helaas niet op dit moment geven en heb daarom besloten om af te treden van mijn huidige functie en mij even helemaal radicaal terug te trekken. Dit is het beste voor mij en voor Sovicos.” 

Het Bestuur van Sovicos wenst Gaby een voorspoedig herstel toe en zien haar in de toekomst graag terug op het volleybalveld. Rob Strang zal zijn functie als waarnemend voorzitter voorlopig weer oppakken totdat er een opvolger is gevonden. Is het voorzitterschap iets voor jou? Meld je bij Rob via voorzitter@sovicos.nl.