Geef je mening over de toekomst van Sovicos!

Beste Sovicos-leden,

Jouw stem is belangrijk voor ons! Als onderdeel van ons voortdurende streven naar verbetering, willen we graag jouw mening horen over de toekomst van onze vereniging. Daarom hebben we een enquête opgesteld waarin we jouw ideeën en suggesties verzamelen over hoe we Sovicos nog beter kunnen maken.

De enquête omvat verschillende aspecten van onze vereniging, waaronder trainingen, vrijwilligerswerk, en de algehele verenigingscultuur. Jouw antwoorden zullen ons helpen om een beleid te ontwikkelen dat van Sovicos een plek maakt waar iedereen zich thuis voelt en waar we samen kunnen groeien.

Heb je de link naar de enquête nog niet gezien? Geen zorgen! Deze is verzonden via de SoviScoop nieuwsbrief op dinsdag 14 mei. Als je de nieuwsbrief niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat je de link krijgt om de enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête kost slechts enkele minuten van je tijd, maar de impact ervan kan groot zijn. Jouw input helpt ons om beslissingen te nemen die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze leden, en draagt bij aan een nog betere Sovicos-ervaring voor iedereen.

We willen graag zoveel mogelijk leden betrekken bij dit proces, dus nodigen we je van harte uit om de enquête voor 30 juni in te vullen en jouw stem te laten horen. Samen kunnen we de toekomst van Sovicos vormgeven!

Bedankt voor je deelname en je waardevolle bijdrage aan onze vereniging.

Met sportieve groet,
Bestuur Sovicos