Geslaagd Starttoernooi levert winst op voor eigen teams

Afgelopen zaterdag 10 september was het weer zover: het jaarlijkse Starttoernooi! Na de corona-editie van 2021 kon er dit jaar weer zonder beperkingen gevolleybald worden. En met succes! Enigszins verrassend wisten zowel Heren 1 als Dames 1 hun beide wedstrijden met 2-1 te winnen en daarmee de beker en de heerlijke taart!

Voordat de seniorenteams in actie kwamen stond er nog een mooi programma op de rol voor de jeugd. Sovicos Meisjes B mocht aantreden tegen Inter Rijswijk Meisjes B1 en B2 en speelde een aantal leuke wedstrijden. Tussendoor kon de jeugd volop gebruik maken van de mogelijkheid om met de enige echte WK Beker op de foto te gaan waarna ze een goodiebag mee naar huis kregen.

Vanaf 13:00 uur barstte de strijd los tussen Sovicos Dames 1, Zovoc Dames 2 en OKK ’70 Dames 1 en bij de heren streden Sovicos Heren 1, Inter Rijswijk Heren 3 en OKK ’70 Heren 1 om de felbegeerde #1 beker en taart. En een spektakel werd het zeker. Met 2x een 2-1 winst voor Dames 1 en Heren 1 werd op onderling resultaat het toernooi gewonnen. Bij Heren 1 op het nippertje nadat de eerste set tegen OKK ’70 verloren leek te gaan, maar op 20-23 achter nog knap terug wist te komen en met 28-26 de set binnensleepte. Goed werk mannen!

Na de laatste wedstrijd was het tijd voor de prijsuitreiking welke werd gedaan door Vincent en werd ondersteund door Matthijs en Lisa. Na het uitreiken van de prijzen en het maken van de foto’s, werd Lisa in het zonnetje gezet door Vincent om haar te bedanken voor het organiseren van het toernooi! Dat deed ze natuurlijk niet alleen, maar Lisa coördineerde alles en daarom verdiende ze natuurlijk een groot applaus.

Foto’s: gemaakt door Sovicos-reporter Sierd!