Glowing into 2024: Het BlacklightToernooi

Het is bijna zover – op 5 januari 2024 duiken we de duisternis in en laten we het blacklight schijnen op het meest spectaculaire evenement van het jaar: het BlacklightToernooi! 🏐✨

Kun je je voorstellen? Een neonfeest in Sporthal Steenwijklaan, waar de lichten doven en de glow-in-the-dark volleybalactie begint om 19:00 uur. Het wordt een avond gevuld met een hoop lol, competitieve sprongen en een vleugje magie, allemaal ondergedompeld in de gloed van blacklight en lekkere deuntjes.

Waarom wil je hierbij zijn? Laten we de hoogtepunten op een rijtje zetten:

1. Neonfeest Extravaganza
Sporthal Steenwijklaan getransformeerd tot een neonparadijs. Een potje volleybal, lekkere hapjes en een hoop gezelligheid terwijl we toasten op een jaar vol nieuwe hoogtepunten.

2. Glow-in-the-Dark Volleybalplezier
Duik in de actie met glow-in-the-dark volleybal. Beeld je in: de bal die door de lucht flitst, de oplichtende lijnen op het veld, de mooiste neon versieringen – een visueel spektakel dat je niet wilt missen.

3. Gezelligheid en Competitie
Ervaar de perfecte mix van gezelligheid en competitie. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, dit evenement is voor iedereen. Je mag dus ook een +1 meenemen. De teams zijn gemixt.

Hoe doe je mee?

Inschrijven is super eenvoudig! Neem een +1 mee als je wilt (vol=vol).
Meld je voor vrijdag 22 december aan.
Deelnamekosten? Slechts €7,50 per persoon, ter plaatse te betalen via Sum-up.
Kun je onverhoopt niet deelnemen? Geen zorgen, meld je dan uiterlijk 48 uur van tevoren af om extra kosten te voorkomen.

En nu, tromgeroffel, hier is de link naar de aanmeldpagina. Wacht niet te lang, en weest bij dé start van een geweldig 2024!

Tot ziens op 5 januari – we kunnen niet wachten!!