Guess who’s back? Het Blacklight toernooi!!

Nog even en dan zitten we ons allemaal weer vol te proppen met oliebollen (behalve dames 3, die doet dat al weken 😉). De jaarwisseling komt steeds dichterbij. En bij de “oude” (en wellicht ook de nieuwe) Sovicossers gaat er vast een belletje rinkelen nu! Want vroegâh, nog vóór corona, luidden we elk nieuwe jaar in met een Blacklight toernooi. En guess what? We zijn terug van weggeweest! Blokkeer vrijdagavond 6 januari maar alvast, want hier wil je bijzijn!

Een blacklight toernooi, wat is dat nou? Het is een volleybaltoernooi waarbij we met de lichten uit spelen, met alleen blacklight verlichting aan. Heel het veld licht op in mooie kleuren, en iedereen gaat gekleed in het spierwit en/of neon. Zo ben je goed zichtbaar. Je speelt in gemixte teams, en mag zelfs een vriend(in)/familielid meenemen. Daarbij zit je gegarandeerd in het team, de rest wordt helemaal door elkaar gemixt. 

Tussendoor proosten we ook op het nieuwe jaar, en zijn er uiteraard oliebollen om van te genieten tussen de wedstrijden door. Ben je enthousiast geworden? Check dan nu je e-mail, want het inschrijfformulier zit in je inbox. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

INFO Blacklight toernooi

Wanneer: vrijdag 6 januari 2023
Waar: Sporthal Steenwijklaan
Tijden: inloop vanaf 18:45uur, toernooi 19:30u – 23:00u

Vragen? Stuur een mail naar de activiteitencommissie.