Happy Copy nieuwe partner Sovicos

Happy Copy en Sovicos hebben een partnerovereenkomst gesloten voor de komende drie jaar. Daarmee zal het Haagse bedrijf aan de Rijswijkseweg als officiële print- en drukwerkpartner aan Sovicos verbonden zijn. Voor onder andere posters, flyers en folders met een mooie korting kunnen commissies van Sovicos bij Happy Copy terecht. Ook leden profiteren van korting: 10% als je bij je opdracht aangeeft dat je lid bent van Sovicos.

Matthijs Schoenmaker (secretaris): “De afgelopen jaren klopten we geregeld aan bij Happy Copy als we nieuwe flyers of posters nodig hadden. Dat kon altijd heel snel door de enorm snelle printservice. We zijn blij dat we met deze partnerovereenkomst een vaste partner voor print- en drukwerk hebben.”

De overeenkomst is ingegaan op 1 juni en loopt t/m 31 mei 2026. Als lid van Sovicos profiteer je mee van deze samenwerking. Wil je wat laten printen of drukken bij Happy Copy? Geef dan in de winkel of bij de opdracht aan dat je lid bent van Sovicos. Dan ontvang je 10% korting op iedere bestelling!

Happy Copy is te vinden aan de Rijswijkseweg 308-310 in Den Haag, vlakbij de Haagse Hogeschool en Station Hollands Spoor. Sinds 1996 is het uitgegroeid van kopieerwinkel tot complete reproservice. Naast posters en flyers kun je bij Happy Copy ook terecht voor het bedrukken van o.a. relatiegeschenken, bedrijfs- en werkkleding, maar ook voor het printen en inbinden van je scriptie. Check alle producten en diensten op de website van Happy Copy: www.happycopy.nl.

Matthijs: “Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van hoe sportverenigingen en bedrijven elkaar kunnen helpen. Naamsbekendheid en potentiële nieuwe klanten voor Happy Copy en een mooie korting voor leden en commissies van Sovicos. Een win-win situatie dus. Met bijna 300 leden en een zeer hoog bereik via website en sociale media worden we steeds aantrekkelijker voor organisaties en bedrijven om zich te verbinden aan Sovicos. Als official partner of sponsor, er zijn volop mogelijkheden. Met het nieuwe sponsorplan blijven we de komende tijd werken aan het opbouwen van duurzame relaties met Haagse bedrijven die hun steentje willen bijdragen aan de Haagse sport.”

Sponsor worden?

Heb je interesse om sponsor te worden? Of ken je iemand met een eigen bedrijf die wellicht interesse zou hebben? Check dan snel deze pagina!