Het SovIntro Toernooi: Een Kick-off voor een Geweldig Volleybalseizoen!

This post is also available in: Engels

Het volleybalseizoen staat op het punt van beginnen en we hebben alweer iets spectaculairs voor jullie in petto: het SovIntro Toernooi! Of je nu een nieuw lid bent bij Sovicos en graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, of gewoon zin hebt in een gezellig potje volleybal en je vrienden na de zomerperiode weer wilt zien, dit is dé kans.

Op zaterdag 2 september trekken we onze sportschoenen aan en stappen we het veld op voor een vermakelijk “Schapen-bokken-toernooi”.

Wat houdt dat in?

Elke wedstrijd speel je in een ander team, niemand speelt twee keer met hetzelfde team. Je trekt een kaart en wordt willekeurig ingedeeld. Tussen de wedstrijden door kun je even bijtanken in de kantine en de gelegenheid hebben om nader kennis te maken. Ondertussen zal Heren 1 een spannende driekamp spelen op een van de velden, dus je kunt tussen je eigen wedstrijden door ook nog eens fanatiek aanmoedigen.

Om 13:00 uur gaan de eerste wedstrijden van start, dus zorg dat je er om 12:30 uur bent (je bent natuurlijk eerder welkom 😉). Rond 17:30 uur zullen we gezamenlijk de velden afbouwen.

Let op, ‘s ochtends zullen jeugdteams uit de regio een intensieve strijd leveren en we zoeken nog helpende handen voor opbouw en bardiensten. Voor deze gewaardeerde helpers wordt de lunch verzorgd!

Samengevat:

Wat: SovIntro Toernooi
Voor wie: Sovicos-leden 18+
Wanneer: Zaterdag 2 september, van 12:30 tot 18:00 uur
Kosten: Gratis!

Aanmelden kan via deze link: Inschrijfformulier * Alleen voor Sovicos-leden!

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

Dit wordt een dag vol plezier, gezelligheid en natuurlijk heel veel volleybal. Mis het niet! 🏐🎉