Het zijn zware tijden…

Het zijn bizarre, onwerkelijke en zware tijden. Het Corona virus raast door de wereld en laat een hoop verdriet achter. En dat is het niet het enige, alles is stilgelegd. Geen vluchten meer, niet even lekker een pilsje drinken bij je favoriete strandtent en verjaardagen vieren we via Skype. Oh, en natuurlijk is het hele volleybal stilgelegd. Extra balen natuurlijk.

En tsjah wat doe je dan? Dan ga je misschien online wat bestellen. Een springtouw of yoga matje om fit en soepel te blijven, een goed boek dat je altijd al hebt willen lezen of koop je alvast je nieuwe volleybalschoenen om volgend seizoen goed te starten?

Help Sovicos de crisis door

Wij snappen dat wel. En weet je wat? Als je dat nou via SponsorKliks doet dan steun je jouw volleybalvereniging Sovicos er ook nog eens mee. En als je toch bezig bent, vraag je huisgenoten, familie & vrienden om hetzelfde te doen. Samen helpen we elkaar toch?

En het is niet moeilijk, nee het is juist super makkelijk. Je bestelt namelijk gewoon via de link bij de winkel waar jij voor kiest en doet je bestelling. Je hoeft niets extra’s te betalen, niets extra’s te doen maar helpt ons ook deze crisis door te komen.

Jij blij, wij blij 🙂