Hoe overleven onze leden zonder volleybal – deel 4

Nu de wedstrijden afgelast zijn, we geen trainingen meer hebben én de kantine in de Steenwijklaan er stilletjes bij staat hebben we tijd over. Ik ben dus wel benieuwd wat de Sovicossers doen nu er niet meer gevolleybald wordt. Is er nog leven zonder volleybal? 

Dit is alweer deel 4. Ik ging even terug naar Dames 2 & 3 om te kijken hoe de dames er nu bij zitten. Ook ging ik langs bij Heren 2 én kreeg ik nog een goede tip door!

Gaby uit Dames 3 heeft er een nieuwe hobby bij en het heeft te maken met mangos en avocados.

Nou wat ik doe zonder volleybal… Ik kan gelukkig nog wel naar werk toe. Dat maakt dat je wel lekker bezig bent. Omdat ik nu werk in avocados en mangos is mijn nieuwe hobby er zoveel mogelijk mee naar huis nemen om te eten hahaha. Verder blijft puzzelen heel leuk. En om het toch nog wat uitdagender te maken, hebben Claudia en ik een puzzel gekocht die je moest inkleuren. In plaats van dit achteraf te doen, deden we dit van te voren waardoor je next level moet denken om die puzzel in elkaar te zetten. Vermoeiend maar wel heel leuk 🙂 . We komen er wel met zijn allen haha!

Stef uit Heren 2 heeft de volleybal ingeruild voor een muis en 2 schermen.

Werk in de zorg gaat uiteraard door, al is het wel anders zo. Er komt geen visite meer, we mogen niet naar buiten en ook de bezoekjes naar andere afdelingen gaan niet meer door. Dat is wel lastig voor oudere mensen. Vooral voor de dementerende is het haast niet te begrijpen. We dragen overigens geen pakken, er is gelukkig (nog) geen Corona bij ons 👍🏼 En wat ik verder doe? Lekker gamen.

Sarah uit Dames 1 heeft er een nieuwe collega bij én is assistent gymdocent.

Met al dat thuiswerken heb ik een mooi thuis kantoor aan de eettafel gemaakt inclusief nieuwe collega’s!

Tussendoor probeer ik een beetje te sporten. Gelukkig helpt gym docent Thijs mij de dagen door. Iedere dag staat er een nieuwe Challenge voor de kinderen klaar waar ik als assistent een mooie rol in te pakken heb gekregen.

Hoe overleef je zonder top tips van Yvonne uit Dames 3? Niet! En dus sluiten we deel 4 af met een goeie tip:

Van badminton blijf je ook fit, dit doe je met 1.5 meter afstand en je oeften gelijk een aantal volleybalvaardigheden 🏸🏸🏸 Stuur je badminton foto op!

Wat doe jij nu er geen trainingen & wedstrijden zijn?

Laat het me weten en stuur me een mailtje!