In beweging blijven met VolleyFit

We mogen niet volleyballen en moeten ook nog eens thuis blijven. Lekker naar het strand voor een potje beachvolleybal zit er op dit moment ook niet in. Dus hoe blijf je dan fit?

Er zijn uiteraard genoeg apps te vinden om je dagelijkse portie beweging te krijgen. Een half uurtje touwtje springen, sporten via de wii of volleyballen met een ballon. Het kan allemaal.

De NEVOBO komt ook met een manier om in beweging te blijven. Zij hebben namelijk het VolleyFit programma bedacht.

Wat houdt het in?

In verschillende trainingen word je door grote namen uit de volleybalwereld, zoals Alexander Brouwer en Myrthe Schoot, uitgedaagd om op een leuke manier fit te blijven.

Een ander onderdeel van VolleyFit zijn challenges, waarmee je kans maakt op mooie prijzen! 

Wat voor trainingen zijn er?

VolleyFit bestaat uit verschillende soorten workouts: kracht, conditie en volleybal. Bij de krachttrainingen ligt de focus op het trainen van verschillende spiergroepen. De conditietraining is bedoeld om je conditie op pijl te houden. De laatste categorie, volleybal, zorgt ervoor dat je je balgevoel niet verliest.

Hoe werken de challenges?

De challenges verschijnen ongeveer één keer per week op Facebook en Instagram. Doe de challenge na, post hem op je eigen Facebook- en/of Instagramaccount met #VolleyFit en je maakt kans op een van de prijzen! De winnaars worden via de eerder genoemde kanalen bekend gemaakt. 

Doe jij mee? Tag ons dan vooral ook in je post met #WijzijnSovicos