We kunnen weer beachvolleyballen!

Vanaf maandaag 11 mei mogen ook de volwassenen van 18 jaar en ouder weer buiten sporten! Uiteraard met de nodige maatregelen, maar het is weer mogelijk! Wat betekent dit voor Sovicos?

Jeugd

Woensdag 13 mei is onze jeugd gestart met beachvolleybal onder begeleiding van Natasja, Lotte en Firoz. In zes weken tijd worden de jeugdleden in aangepaste vorm meegenomen in alle aspecten van het beachvolleybal en vanaf 24 juni ontstaat er de mogelijkheid om, tegen betaling, door te blijven trainen tot eind augustus. Deze 10 trainingen zijn ook open voor jeugdleden van andere volleybalverenigingen. Inschrijven kan binnenkort.

Senioren

Voor senioren worden geen trainingen aangeboden, maar krijgt iedereen wel de mogelijkheid om in kleine groepjes gebruik te maken van een veld, op dinsdag of woensdag (afhankelijk van de beschikbaarheid). Het is echter wel zo dat de maatregelen streng in acht moeten worden genomen (1,5 meter afstand, gedesinfecteerde ballen, handen wassen vóór en na, niet aanraken van het net en palen, etc.)

Alle nodige maatregelen zijn hier te vinden.

Heeft jouw team interesse? Stuur de TC-voorzitter dan even een mailtje!