Laatste Oproep: Vul de Enquête voor het Verenigingsbeleid In

Beste Leden,

Het bestuur van Sovicos wil een laatste oproep doen aan alle leden om de enquête voor het verenigingsbeleid in te vullen die naar jullie e-mail is gestuurd.

Waarom is dit belangrijk?

Het invullen van de enquête is van cruciaal belang omdat het het bestuur in staat stelt een beleid te schrijven dat niet alleen voor de leden is, maar juist met de leden. Jullie feedback is onmisbaar om de richting en de toekomst van onze club vorm te geven. Hoe meer reacties we ontvangen, hoe beter we het beleid kunnen afstemmen op de behoeften en wensen van iedereen in onze gemeenschap.

Deadline: 30 juni

Neem alsjeblieft een paar minuten de tijd om de enquête voor 30 juni in te vullen. Dit geeft het bestuur de hele zomer de tijd om de reacties te verwerken en te beginnen met het opstellen van het beleid.

Volgend seizoen gaan we verder met het ontwikkelen en finaliseren van het beleid, zodat Sovicos een club blijft waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Jouw Input Telt

Jouw deelname is essentieel om een beleid te creëren dat de gezamenlijke stem van onze leden weerspiegelt. We waarderen je tijd en inzet om ons te helpen Sovicos de beste club te maken die het kan zijn.

Dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van Sovicos