Lid worden in de coronatijd? Dit moet je weten

We kunnen er niet meer omheen, we zitten in de overgangsfase naar de 1,5 metersamenleving en sinds woensdagavond mogen vanaf 11 mei ook de volwassenen weer buiten sporten. Binnen sporten blijft echter nog een tijdje niet mogelijk, omdat de verspreidingsrisico van het virus in een zaal veel hoger ligt dan buiten.

Maar wat nu als jij interesse hebt om lid te worden van Sovicos maar eerst drie keer wilt meetrainen om te kijken of het wat voor je is?

Op dit moment mogen de zalen weer per 1 september open en worden wedstrijden (zeer waarschijnlijk) zonder publiek gespeeld. Tenminste, als alles goed blijft gaan en de verspreiding van het coronavirus onder controle blijft. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je, want…

…wil je lid worden? Meld je dan aan via de JOIN-button bovenaan de pagina en we nodigen je uit voor 3 proeftrainingen zodra het zaalseizoen van start gaat!

Op basis van deze proeftrainingen kan je bepalen of je wilt inschrijven en kijkt de TC welk team het beste bij je past, je zit dus nergens aan vast!

Kun je niet wachten tot september? Houdt dan onze website en social media in de gaten, want mogelijk gaan we binnenkort van start met zomerbeachvolleybal! (nog onder voorbehoud)

Bent u ouder en bent u op zoek naar een volleybalvereniging voor uw zoon of dochter? Dan is de manier van aanmelden hetzelfde! Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en zal de JeugdTC contact met u opnemen zodra de zalen weer open gaan! We hebben gezellige jeugdteams voor alle leeftijden, van 7 jaar t/m 18 jaar en ze worden het hele seizoen begeleid door een enthousiaste groep van jeugdtrainers en coaches!

Klik hier om je aan te melden!