Lid worden in de coronatijd? Dit moet je weten

We kunnen er niet meer omheen, we zitten in de 1,5 meter-samenleving, maar GOED NIEUWS!!
Wij zijn weer begonnen met onze indoortrainingen en m.i.v. 18 september gaat ook de competitie weer starten.
De zalen zijn weer open en straks worden de wedstrijden met helaas een minimale bezetting van publiek gespeeld. Tenminste, als alles goed blijft gaan en de verspreiding van het coronavirus onder controle blijft.
Wel hanteren wij naast de wettelijke regels ook onze additionele huisregels.

Maar wat nu als jij interesse hebt om lid te worden van Sovicos maar eerst drie keer wilt meetrainen om te kijken of het wat voor je is?

Dus…..wil je lid worden? Meld je dan aan via de JOIN-button bovenaan de pagina en we nodigen je uit voor 3 proeftrainingen zodra het zaalseizoen van start gaat!

Op basis van deze proeftrainingen kan je bepalen of je wilt inschrijven en kijkt de TC welk team het beste bij je past, je zit dus nergens aan vast!

Bent u ouder en bent u op zoek naar een volleybalvereniging voor uw zoon of dochter? Dan is de manier van aanmelden hetzelfde! Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en zal de JeugdTC contact met u opnemen. We hebben gezellige jeugdteams voor alle leeftijden, van 7 jaar tot 18 jaar en ze worden het hele seizoen begeleid door een enthousiaste groep van jeugdtrainers en coaches!

Klik hier om je aan te melden!