Lockdown verlengd t/m 9 februari: geen Promotie/Degradatie

Maandagavond 12 december heeft premier Mark Rutte in een toespraak aangekondigd dat Nederland vanaf middernacht in een nieuwe lockdown terecht zal komen. Dinsdagavond 12 januari maakte Rutte bekend dat deze lockdown zal worden verlengt met drie weken; tot en met 9 februari. Dit betekent dat ook alle sporthallen gesloten blijven en er de komende vier weken dus geen trainingen en wedstrijden zullen plaatsvinden.

Sinds oktober ligt ook de competitie stil. Nu alle mogelijke scenario’s voor het herstarten van de competitie volgens de Nevobo niet meer haalbaar blijken, is besloten geen promotie en degradatie te laten plaatsvinden. Wanneer het weer mag worden resterende wedstrijden wel gespeeld maar zonder gevolgen voor komend seizoen.

Vorige maand maakte het Bestuur bekend dat er voor leden van heren- en damesteams een mindering van 25% komt op de contributie ter compensatie van de gemiste trainingen en wedstrijden tussen oktober en december. In april/mei zal het Bestuur opnieuw de balans opmaken of een nieuwe compensatie voor de gemiste trainingen en wedstrijden in 2021 mogelijk is.

Heb je vragen? Stel ze dan via secretaris@sovicos.nl. Het Bestuur zal jouw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden of bespreken in de eerstvolgende Bestuursvergadering op 18 februari 2021.

Stay home & stay safe

De Redactie