Lost and not yet found!

We hebben het niet over zoekgeraakte volleyballen, vermiste personen of spullen wat men kwijtraakt en niet of nooit terugvindt. Nee, we hebben het hier over vrijwilligers! We zijn namelijk nog steeds op zoek naar vrijwilligers die een aantal commissies willen komen versterken, training willen geven of zichzelf de VOG-er van Sovicos wilt noemen.

Feestje organiseren?

Word dan lid van de activiteiten commissie. We hebben de afgelopen maanden leuke feestje gehad. Van carnaval tot kerst en afgelopen vrijdag het toffe Blacklight Toernooi! Deze activiteiten komen er niet vanzelf, daar zit een heuse commissie achter. Op dit moment wordt deze commissie bemand door Ilse en Anouk M. Daar kan nog wel wat versterking bij. Dus lijkt het je leuk om activiteiten te organiseren? Meld je dan aan.

Wil je nog meer weten? De redactie heeft onlangs Ilse geïnterviewd over haar werk als lid van de AC. Of bekijk de vacaturepagina voor meer info.

Oh en voor deze functie ontvang je per seizoen €50,- vrijwilligersvergoeding!

Kom training geven!

Voor een aantal teams zoeken we nog trainers. Volleybalkennis is hiervoor natuurlijk een vereiste, maar vooral energie, motivatie & tijd. En mocht het je nou leuk lijken maar heb je het nog nooit gedaan? Dat geeft niets. We hebben genoeg ervaren trainers die je op weg kunnen helpen. Interesse? Stuur een mail!

Ook voor de jeugd zijn we op zoek naar trainers. Wil je graag een jeugdteam training geven? Meld je dan aan door een mail te sturen naar de jeugd TC.

En, net als voor de AC, krijg je ook voor deze functie een vergoeding.

Geen blogger maar VOG-er

Een kleine overzichtelijke maar zeker niet minder belangrijke taak. Voor verschillende functies binnen de club moet er voor een lid een zogenaamde Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden aangevraagd. Die aanvraag verzorgen wij gratis voor dat lid. Als het afgeven van een VOG geen problemen oplevert, dan krijgt het betreffende lid de VOG thuisgestuurd. Vervolgens moet dat bewijs weer terug naar de secretaris voor de registratie in onze administratie.

Meer weten over deze functie? Bekijk deze pagina of stuur een mail naar de secretaris.

Last but not least: kom ons, de redactie, versterken!

De allerleukste functie als je het mij vraagt! Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om content te schrijven, mee te denken met social media posts, blogs vertaalt en op vrijdagavonden helpt met het maken van video’s en foto’s voor stories en posts. Lijkt dit je leuk en heb je verstand van social media en WordPress, stuur dan een mailtje, of appje, of dm’tje. Meer weten over de functie? Check dan onze vacaturepagina.

En je doet het natuurlijk niet voor het geld maar voor deze functie ontvang je per seizoen €100,- vrijwilligersvergoeding.

Wil je iets anders doen?

Heb jij wat tijd over per week en zet je je graag in voor de gezelligste volleybalclub van Den Haag e.o.? Meld je dan aan voor een van bovenstaande functies. Wil je je graag inzetten maar sta je niet te springen om een van bovenstaande functies in te vullen? Stuur dan vooral een mailtje naar het bestuur met je wensen / ideeën! Vragen? Mail de redactie!