Marina en Gert winnen geslaagd Kersttoernooi

Op dinsdagavond 17 december stond alweer de laatste indoor beachvolleybaltraining van 2019 plaats. Reden genoeg om samen het jaar af te sluiten met een gezellig Kersttoernooi!

Brenda en Vincent namen de organisatie op zich. Met ruim 20 deelnemers, jeugd en volwassenen konden alle vier de velden goed gevuld worden en door middel van een kaartensysteem werd er iedere ronde met een andere partner gespeeld. Dat maakte het Kersttoernooi erg gezellig en leer je elkaar nóg beter kennen!

De avond begon natuurlijk met een goede warming-up waarna Brenda nog even in het kort (tweetalig) uitlegde wat de bedoeling was om vervolgens de starten met de eerste ronde! Per gewonnen wedstrijd krijg je 2 punten. Speel je gelijk, dan 1 punt en bij verlies helaas 0 punten. Wie aan het einde van de avond de meeste punten binnenhaalde mocht als eerste een cadeautje ‘graaien’. Om mee te doen werd iedereen namelijk gevraagd een klein cadeautje mee te nemen. Marina en Gert wisten allebei 12 punten te halen en zijn daarmee de grote winnaars van het Sovicos Kersttoernooi.

Volledige uitslag:

  1. Gert en Marina
  2. Luuk, Lotte, Ilja en Brenda
  3. Isabel en Floris
  4. Timo, Leon, Karen, Matthijs en Kelly
  5. Leoni, Diya en Steven
  6. Firoz en Ender
  7. Suzan, Wilson en Kasia