Niets te verliezen!

Na een paar weekjes rust is het weer tijd voor een potje volleybal. We reizen op deze natte en koude donderdag richting Leidschendam. Dat doen we natuurlijk niet voor niets. We zijn hier om punten te pakken. Dat we stevig op de elfde positie staan betekent alleen maar dat we niets te verliezen hebben. Zo gaan we de wedstrijd ook in. We kunnen alleen maar winnen hier!

De eerste set gaan we gelijk op. Tot de 17 punten lijken we de set gewoon binnen te slepen. Maar, door een mooie service reeks van Velo/Volevo wordt de set door hun binnen geharkt. 

Maar, dat mag de pret niet drukken. Want pret hebben we. Er wordt gelachen, gefeest om elk punt en kei en keihard gewerkt. Dat harde werken wordt in de tweede set beloond. Met 25-15!! Jawel, we kunnen het en zo pakken we deze set. 

De spirit zit erin. We zijn vastbesloten om met meer dan 1 punt terug te keren naar ons mooie Haagje. Die vastbeslotenheid zijn we in de derde set even vergeten en lekker passen ook. Jammer want we doen echt niet voor Velo/Volevo onder. Maar goed, zoals eerder gezegd, we kunnen hier niet verliezen.

Op naar de vierde set. Die uiteraard gewonnen moet en gaat worden, mede dankzij lekkere services van top invalster Maaike. Met 25-20 pakken we de set en zijn we klaar om die 3 punten te pakken. 

De afgelopen weken hebben we goed kunnen trainen en alles wat we geleerd hebben (thanks Stef!) proberen we hier in de praktijk te brengen. Dus; stilstaan als we passen, strakke service op positie 1, de gaten zoeken en i.p.v. altijd hard slaan vooral gericht spelen / slaan. Nou dat komt in de vijfde set allemaal aan bod en de set gaat, met een mooie service reeks van mijzelf als ik dat mag toevoegen, naar ons. 

Hoppa! 3-2 gewonnen van de nummer 7. Klinkt niet spannend hè? Maar voor ons een echte overwinning en die glimlach gaat dus echt niet meer van onze gezichten af 🙂

Volgende week vrijdag spelen we weer tegen Velo/Volevo, moedig jij ons aan naar de 4-0? Half 8 in de Steenwijklaan. Be there!