Nieuwe Webshop LIVE

We hebben fantastisch nieuws! Eerder kondigde het Bestuur al aan dat ERREA vanaf dit seizoen onze nieuwe kledingleverancier zal zijn. Nu is ook de Webshop online en kan iedereen een nieuw wedstrijdshirt, broekje, trainingspak, sporttas, sweater etc. aanschaffen via de website van ERREA.

Prijzen

De prijzen van de wedstrijdshirt zijn €27,50 voor kindermaten en €42,50 voor volwassen maten (inclusief verzendkosten). Dit geldt ook voor de Liberoshirts. Deze worden standaard geleverd met rugnummer 12. Wil je een wedstrijdshirt bestellen maar heb je nog geen rugnummer? Vraag deze dan op bij de Ledenadministratie via ledenadmin@sovicos.nl

Modellen

De heren kunnen kiezen uit 1 model wedstrijdshirt. De dames hebben keuze uit 2 modellen: met of zonder mouwen. Ook de Liberoshirts, broeken en jassen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar.

Herkomst & Levering

De prijzen van de wedstrijdshirts zijn inclusief verzendkosten. De levering duurt ongeveer 5-7 werkdagen. Echter is het zo dat de shirts in bulk per maat worden gemaakt in Italië en pas in Nederland worden bedrukt met een spelersnummer. Is de voorraad in Nederland op dan kan het even duren alvorens er uit Italië weer een nieuwe stapel shirt onderweg is.

Bedrukking

Wil je een artikel laten bedrukken met je naam? Op het inspeelshirt, trainingsjack, zipsweater, hoodie en tassen is er een optie op de website om bij je bestelling een extra tekst mee te laten drukken. Hier zitten wel meerkosten aan, dit staat bij de artikelen aangegeven.

Ik heb al een shirt, heb ik een nieuwe nodig?

Nee. Als je al een wedstrijdshirt hebt, dan hoef je geen nieuwe aan te schaffen.

Ga naar de webshop