Kom volleyballen bij de gezelligste vereniging van Den Haag!

volleyball-520081_1920

Ben je op zoek naar een gezellige volleybalvereniging in Den Haag waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan? Bij Sovicos ben je aan het juiste adres! Het hele jaar door bieden wij zowel zaal- als beachvolleybal aan voor iedereen vanaf 7 jaar. Interesse? Meld je dan snel aan via de JOIN-button!

Dames & Heren afdeling

De dames- en heren afdeling van Sovicos biedt mogelijkheden voor iedereen. In de zaal spelen teams vanaf de Promotieklasse t/m de 4e Klasse en ook in de beachhal van het Zuiderpark hebben wij groepen voor zowel beginners als gevorderden. Voor ieder wat wils dus!

Jeugd-afdeling

Is de dames- en heren afdeling nog een stapje te hoog? Bij Sovicos hebben we ook een gezellige jeugdafdeling met teams op CMV, C en B en A niveau en ben je welkom vanaf 7 jaar.

Zitvolleybal

Al een paar jaar heeft een groep zitvolleyballers getraind bij Kameleon; een sportvereniging voor aangepaste sporten, maar vanaf seizoen 2021-2022 zullen onze zitvolleyballers op de reguliere trainingsavonden in een van onze sporthallen gaan trainen. Dat is wel zo gezellig!

Sponsormogelijkheden

Samenwerken met volleybalvereniging Sovicos levert u een mooie score op! En u ondersteunt hiermee de vereniging met haar sportieve en sociale activiteiten.
Word sponsor van onze actieve en betrokken vereniging.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer informatie of sponsor worden? Neem dan contact op met voorzitter@sovicos.nl