Oproep aan alle leden: lever een recente pasfoto aan!

Komend seizoen gaat het DWF 2.0 in. Een van de grootste wijzigingen hierin is dat spelerspassen voortaan digitaal in DWF komen te staan. Nooit meer gedoe met ontbrekende spelerspassen of ID-check. Maar het is dan wel belangrijk dat de scheidsrechter duidelijk kan zien dat jij het bent op de pasfoto. Daarom roepen we alle leden op om een recente pasfoto in te sturen via onderstaand formulier.

Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen en geen foto met je BFF. Zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. Dan ben je namelijk niet speelgerechtigd.

Tegelijkertijd met de recente pasfoto vragen we je om jouw NAW-gegevens in te vullen. Zo weten we zeker dat we de juiste foto bij het juiste lid toevoegen in DWF. We gaan hier zorgvuldig mee om volgens de Privacyverklaring en jouw inzending zal na bepaalde tijd worden gewist.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Jouw e-mailadres*
E-mailadres ouder (evt)
Pasfoto*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Upload hier een recente pasfoto voor de digitale spelerskaart