Save the Date: Algemene Leden Vergadering op 26 september 2024!

Beste leden,

We nodigen jullie graag uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 26 september 2024. Dit is een avond die je echt niet mag missen! De ALV is een belangrijk moment voor onze vereniging en een gelegenheid om jouw stem te laten horen.

Waarom is de ALV belangrijk?

De ALV is hét moment waarop we samenkomen om te bespreken hoe het met Sovicos gaat en welke richting we op willen. Hier worden belangrijke beslissingen genomen over het beleid, de begroting en de toekomst van onze club. Door aanwezig te zijn, kun jij invloed uitoefenen en bijdragen aan de ontwikkeling van onze vereniging.

Wat kun je verwachten?

Bespreking van het verenigingsbeleid:
We delen onze bevindingen m.b.t. het toekomstige verenigingsbeleid aan de hand van de enquete die iedereen in heeft kunnen vullen. Heb je dit nog niet gedaan? Doe het dan alsnog. In je mail staat de link naar de enquete! Dit is jouw kans om mee te denken en input te geven over hoe we onze vereniging nog beter kunnen maken.

Verkiezing van nieuwe bestuursleden:
Er staan belangrijke verkiezingen op de agenda. We kiezen een nieuwe voorzitter en penningmeester. Bovendien is de functie van secretaris nog open, dus als je interesse hebt, laat het ons weten! Dit is een mooie kans om een actieve rol te spelen in het bestuur van Sovicos.

Begroting en financiën:
We nemen de begroting voor het komende jaar door. Transparantie over de financiën is cruciaal, en jouw input is waardevol om te zorgen dat we onze middelen goed inzetten voor de groei en het welzijn van de club.

Vragen en antwoorden:
De ALV is ook hét moment om jouw vragen te stellen aan het bestuur, de commissies en andere aanwezigen. Heb je ideeën, suggesties of zorgen? Deel ze met ons!

Een gezellige avond

Natuurlijk maken we er ook een gezellige avond van! Er zullen hapjes en drankjes zijn, en het is een perfecte gelegenheid om andere leden beter te leren kennen en te netwerken binnen de club. Je kan er natuurlijk ook een teamuitje van maken 🙂

Details

Datum: Donderdag 26 september 2024
Tijd: inloop vanaf 19:00uur
Locatie: Kleine kantine Sporthal Steenwijklaan

Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent. Jouw aanwezigheid en input zijn van onschatbare waarde voor Sovicos. Samen kunnen we onze vereniging mooier maken en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en gehoord voelt.

We kijken ernaar uit je te zien op 26 september!

Met sportieve groet,
Het Bestuur van Sovicos