Jouw wedstrijdavontuur online? Word Sovicos-reporter!

This post is also available in: Engels

Binnenkort worden er weer elke week prachtige wedstrijden gespeeld waar wij als redactie, maar ook jouw vrienden en familie, helaas niet altijd bij kunnen zijn. Maar we hebben een geweldig idee: deel jouw wedstrijdverhaal op onze website!

Of je nu een spannende overwinning hebt behaald, een moeilijke wedstrijd hebt gespeeld of gewoon een geweldige tijd hebt gehad op het veld, schrijf erover en stuur het met een horizontale foto naar de redactie. Het hoeft niet lang te zijn, maximaal 500 woorden is voldoende. Wij zorgen voor de rest. Het is super eenvoudig en geweldig leuk voor de club. En het mooiste is, je kunt jezelf een ‘Sovicos Reporter’ noemen! En je krijgt er nog 5 SoviScore-punten per verslag (!!) mee. Dus help gelijk jouw team naar een hogere plek op de SoviScore-ranglijst.

Als je niet elke week zin hebt om een verslag te schrijven, hebben we een handige tip voor je: rouleer het schrijven van wedstrijdverslagen met je teamgenoten! Of verdeel het beschrijven van de sets over je teamgenoten. Op die manier krijgen we een gevarieerde verzameling verhalen en blijft het voor iedereen leuk.

Dus, laten we samen de wedstrijdverslagen van Sovicos tot leven brengen! Stuur jouw verslag met een foto naar onze mailbox en wie weet zie je binnenkort jouw avonturen op de website schitteren.

P.S. Vergeet niet om de setstanden van de wedstrijd bij je verslag te vermelden! 🙂