Seizoen 2022/2023 kan beginnen!

Na toffe maar warme instuiftrainingen en lang beraad van de TC zijn de nieuwe teamindelingen bekend. Gisteren (27 augustus( heb je een e-mail gehad met hierin het overzicht. (Check je inbox! Hierin vind je ook het trainingsschema).

Ondanks dat het elk jaar weer een enorme puzzel blijkt voor de TC om groepen en trainers op de juiste dag en tijd bij elkaar te krijgen, zijn ze er toch uitgekomen. Bravo!! Het belangrijkste uitgangspunt bij de indeling is, volgens de TC, het teambelang en de combinaties met trainers.

>> Lijkt het jou leuk om training te geven, er zijn nog wat teams op zoek naar een train(st)er.

Omdat er bij de Dames en Herenteams nog wat aanmeldingen binnenkomen kunnen er wijzigingen plaatsvinden de komende periode.

Maar, morgen gaan we in ieder geval beginnen met de eerste officiële trainingen van seizoen 2022/2023. Laten we er een ontzettend mooi seizoen van maken, met hopelijk veel overwinningen maar vooral heel veel gezelligheid!

Veel plezier en succes iedereen. En uiteraard bedanken we de TC voor het puzzelen.

Liefs, de redactie.

ps. Voor de personen die op dit moment hun aanmeldingsformulier nog moeten inleveren het dringende verzoek dit deze week nog te doen om zo op tijd bij de bond bekend te zijn want de eerste wedstrijden komen er al snel aan. Neem hiervoor contact op met de TC. Een tc-coördinator zal je dan verder helpen met de inschrijving.