Shoppen met Impact: Jouw Aankopen Maken Een Verschil!

This post is also available in: Engels

Steun Sovicos Tijdens Jouw Online Aankopen!

De feestmaanden staan voor de deur! Van gezellige Sinterklaasavonden tot prachtige geschenken onder de kerstboom, online winkelen staat hoog op ieders lijstje. Wat dacht je ervan om wat vrijgevigheid toe te voegen aan je winkelervaring? Met slechts een klik kun je Sovicos steunen terwijl je winkelt!

Wat Is SponsorKliks?

SponsorKliks stelt je in staat om financieel bij te dragen aan Sovicos zonder dat het jou iets extraโ€™s kost. Het concept is verrassend eenvoudig: doe je online aankopen via de SponsorKliks-pagina van Sovicos bij alle bekende webwinkels waar je normaal gesproken al shopt. Sovicos ontvangt maandelijks een commissie van al je aankopen via dit platform. Dus, of je nu een overheerlijke pizza bestelt via Thuisbezorgd of snuisterijen haalt bij grote retailers zoals Bol, CoolblueGreetzMediaMarktHemaAliExpress en/of Expedia, een percentage van je aankoopbedrag gaat rechtstreeks naar Sovicos. En het beste deel? Het kost je geen cent meer dan je normale winkelen!

Hoe Kun Jij Bijdragen?

Het is ongelooflijk eenvoudig! Zorg er gewoon voor dat je jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Sovicos: SponsorKliks Sovicos. Het is een kleine moeite voor jou, maar voor Sovicos betekent het directe inkomsten. Je kunt klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar de pagina gaan via deze link. Eenmaal daar, klik je op het logo van je favoriete winkel, en voilร !

Hoe Werkt Het?

Hier is het magische gedeelte: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Sovicos. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde bedrag. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit, en profiteert Sovicos hiervan!

Let Op: Geen Commissie op Boeken
Houd er rekening mee dat er op boekenaankopen geen commissie kan worden gegeven vanwege de Nederlandse wetgeving.

Je Blijft Anoniem
Wees gerust, noch SponsorKliks, noch Sovicos weet wie iets heeft gekocht. Je hoeft nergens in te loggen. SponsorKliks weet alleen dat er via SponsorKliks bij een bepaalde webwinkel een bestelling is geplaatst en dat de commissie bedoeld is voor Sovicos. Ze weten dit omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Sovicos niets op.

Dus, wil je ons helpen? Doe je inkopen via een Sponsorklik en zie hoe jouw aankopen een echt verschil maken!

SponsorKliks App: Jouw Handige Herinnering

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Het downloaden van de SponsorKliks-app op je telefoon of tablet zorgt ervoor dat je nooit vergeet te Sponsorklikken. De app geeft handige meldingen over je transacties en andere updates.

Download Links Voor De App:

Elke aankoop telt, sponsor Sovicos via Sponsorkliks!