SONS 2021 gaat door, meld je aan als vrijwilliger!

Beste Sovicossers,

Ook zo’n zin in een potje volleybal? Helaas wordt ons geduld nog altijd door dat vervelende virus op de proef gesteld. Toch is er (onder voorbehoud) ook goed nieuws te melden: de Special Olympics Nationale Spelen 2021 gaan vooralsnog (in iets afgeslankte vorm) door. Het onderdeel Beachvolleybal voor unified teams (d.w.z. bestaand uit spelers met en zonder een verstandelijke beperking) zal als alles meezit in het Zuiderpark (Sportcampus) plaatsvinden op zondag 13 juni.

Natuurlijk kan zo’n toernooi alleen worden georganiseerd met behulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers. Sovicos heeft in 2018 en 2019 al een dergelijk toernooi mogelijk gemaakt, dus moet het in 2021 ons toch ook weer lukken.Lijkt het je leuk om als scheidsrechter, medewerker wedstrijdleiding e.d. mee te werken aan dit evenement en ben je op zondag 13 juni de hele dag of een deel ervan beschikbaar, dan zie ik graag je reactie tegemoet. Op dit moment is er nog niet heel veel bekend, maar het draaiboek van 2020 ligt eigenlijk nog steeds klaar en aan de hand daarvan kunnen we met z’n allen wel aan de slag.

Hopelijk kunnen we er een mooi volleybalfeest van maken, zeker voor een doelgroep die nog meer dan wijzelf het afgelopen jaar in sociale zin heel veel last heeft gehad van alle maatregelen m.b.t. de coronacrisis! Ik reken op jullie!!

Met sportieve groet,
Yvonne Nieuwmans (larsyvon@live.nl / 0610775047)