Sovicos genomineerd voor ‘Club van het Jaar’-verkiezing!

De coronacrisis heeft een grote impact op sportclubs en cultuurverenigingen in heel Nederland. Niet alleen financieel, maar ook op emotioneel en sportief gebied. Gezellig een biertje drinken in de kantine, een bittergarnituur delen met je team en de sociale contacten. Die gezelligheid is misschien wel wat we het meeste hebben gemist de afgelopen tijd! We zijn er tot nu toe als vereniging doorheen gekomen. En we gaan er ook doorheen komen. Vooral dankzij jullie, want zonder onze leden zouden we nergens zijn. Bedankt!

Het bestuur is dan ook verheugd te melden dat we zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Club van het Jaar’! Een beloning voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Natuurlijk hadden we gehoopt nóg meer te kunnen doen, maar nu hebben we jullie hulp nodig om gemeente- (en misschien wel provincie-) winnaar te worden!

Vergeet je stem niet te bevestigen in je mailbox!

Om kans te maken op een nominatie voor de landelijke verkiezing hebben we ten minste 50 stemmen nodig. Met ruim 200 leden èn hun achterban moet dat wel lukken toch?

Namens iedereen binnen Sovicos, alvast bedankt voor jouw stem! Deel vooral de link met al je familieleden, vrienden, klasgenoten en medestudenten!

Motivatie

Onze club wordt Club van het Jaar 2021 omdat:

Wij zijn een volleybalvereniging voor iedereen: jong en oud, klein en groot, met of zonder lichamelijke beperking, Hagenees, Hagenaar, Westlander, Europeaan, of wereldburger van een ander continent. Van mini tot veteranen volleybal, beach- of zitvolleybal we doen het allemaal. En Sovicos, inmiddels al 71 jaar jong kenmerkt zich door een grote groep vrijwilligers die zich niet alleen voor de eigen vereniging inzetten, maar ook maatschappelijk betrokken zijn, bijvoorbeeld door scholentoernooien te organiseren en Unified beachtoernooien (SONS 2021 o.a). Kortom, bij Sovicos voel je je thuis!