Sovicos GIPHY’s op Instagram

Naast Facebook hebben we ook een Instagram account waar we wekelijks leuke updates, foto’s en video’s delen. Volg je ons al? Zo niet, klik dan hier!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om op Instagram een teamfoto van voor en na de wedstrijd, filmpjes van grandiose reddingen en/of prachtige set ups te delen. We zien op vrijdagavond dan ook regelmatig bezwete maar blije hoofden langskomen op onze tijdlijn. En vanaf vandaag kan je de Stories die je deelt nog eens extra opleuken.

Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om Sovicos GIF’s aan je Instagram Stories toe te voegen! Hoe leuk is dat?

Wat is een GIF?

GIF is een afkorting voor; graphics interchange format. Niet heel duidelijk. Een GIF is dus eigenlijk een grafische bestandsindeling van pixels. Dat komt erop neer dat het illustraties of video’s zijn die zichzelf steeds herhalen. Een plaatje in een loop dus.

GIF’s kun je makkelijk toevoegen aan je Instagram Stories zodat je jouw Stories net wat leuker maakt. En vanaf nu kan dat dus met toffe Sovicos GIF’s.

Hoe voeg je een GIF toe aan je Instagram Story?

Het is heel makkelijk en de meeste van jullie weten vast wel hoe het werkt. Maar, voor de mensen die het niet weten, hieronder de stappen:

1. Ga naar de Story-functie op Instagram en maak een Story (video/foto).
2. Klik vervolgens op het sticker-icon.
3. Klik de GIF sticker aan, of type gelijk bovenaan in het zoekveld ‘Sovicos‘.
4. Kies de GIF uit die jij wilt gebruiken en plaats deze vervolgens in jouw Instagram Story.

Dus, speel jij morgen een wedstrijd? Maak een leuke teamfoto of film een toffe actie terwijl je aan de kant staat. Deel deze op Instagram Stories en gebruik een van onze leuke GIF’s! Oh en vergeet ons niet te taggen (@sovicosvolleybal), dan kunnen wij jullie leuke stories ook weer delen. We zijn benieuwd wat voor moois jullie er morgen van maken.

Groetjes, de redactie