Let’s get sandy: Sovicos outdoor beachvolleybalseizoen gaat van start!

This post is also available in: Engels

Het outdoor beachvolleybalseizoen gaat bijna van start! Na een lang en uitdagend zaalseizoen is het tijd om de zandkorrels onder onze voeten te voelen en te genieten van het heerlijke weer. Dit jaar hebben we de eer om te spelen op het nieuwe goedgekeurde zand op ons eigen Sovicos Beach Court, achter Sporthal Steenwijklaan. Dit is een prachtige plek waar we onze skills kunnen laten zien en van het spel kunnen genieten.

We hebben vele aanmeldingen gekregen van zowel zaal- als beachvolleyballers. Dit vinden we te gek! Het geeft aan dat er steeds meer animo is voor beachvolleybal en dat we met elkaar een mooie en gezellige sfeer kunnen creëren op het veld. We hopen dan ook dat iedereen zich thuis voelt op ons beachcourt en samen met ons wil werken aan een mooi seizoen.

Dit seizoen zullen we zowel trainingen als vrij speelmomenten organiseren. Tijdens de trainingen krijgen we de kans om onze technieken te verbeteren en ons spel te ontwikkelen. Het is een goede en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar te werken aan onze beachvolleybalskills.

Maar we hebben natuurlijk niet alleen trainingen! We hebben ook vrije speelmomenten waar alle aangemelde beachspelers aan kunnen deelnemen. Dit zijn momenten waar we met elkaar het veld kunnen betreden, een lekker spelletje kunnen spelen en lol kunnen hebben met elkaar.

Hieronder wat meer info betreffende het zomerbeachvolleybal seizoen:

  • Trainingen zijn op dinsdag en woensdag.
  • We starten om 19:00u met het opzetten van het veld en de netten.
  • Om 19:30u begint de training en duurt tot ongeveer 21:00u.
  • In je mail (vanuit BC op 3 mei verstuurd) vind je de indeling van de beachtrainingen.
  • Vrij spelen is op zaterdag van 13:00u tot 17:00u (mits kaderleden aanwezig kunnen zijn).
  • Wekelijks zal hier de interesse voor gepolst worden tijdens de trainingen.

Het outdoor beachvolleybalseizoen wordt altijd gezien als een tijd van gezelligheid, sportiviteit en ontspanning. Laten we er daarom met z’n allen een mooi seizoen van maken! Ongeacht onze leeftijd, ervaring en niveau, kunnen we allemaal genieten van dit fantastische spel. Het is niet alleen goed voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Het geeft ons de kans om ons hoofd leeg te maken en wat Vitamine D op te doen 🙂

Weet je nog niet alles van de beachvolleybalregels? Geen zorgen, daar hebben we een blog over geschreven! In deze blog kun je alle belangrijke regels en tips terugvinden. Zo ben je helemaal klaar om het veld te betreden en te genieten van het spel.

Kortom, het outdoor beachvolleybalseizoen staat voor de deur en we kunnen niet wachten om te beginnen! Of je nu een ervaren speler bent of net begint, we heten iedereen welkom op ons Sovicos Beach. Laten we er samen een seizoen van maken vol gezelligheid, sportiviteit en vooral veel plezier.

Tot in het zand.