Sovicos Seizoenstart: Vol Energie en Enthousiasme!

This post is also available in: Engels

Beste Sovicossers,

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en wat zijn we blij met de enthousiaste start die we hebben beleefd! De afgelopen week hebben we de aftrap gemaakt met de eerste reguliere trainingen van seizoen 2023/2024. Ondanks de vakantieperiode waren velen van jullie weer vol energie op het veld te vinden, met opgepoetste schoenen en nieuwe kniebeschermers. Er werd flink gezweet, gelachen en we hebben al vele prachtige acties gezien.

Die prachtige acties werden afgelopen zaterdag herhaald tijdens ons allereerste SovIntro Toernooi. Verschillende mixteams speelden spannende potjes en we moedigden ook Heren 1 aan tijdens hun driekamp. Het was een heerlijke dag waar we elkaar weer wat beter hebben leren kennen.

Als bestuur zijn we verheugd te zien dat het begin van het seizoen al zo’n feestelijke sfeer heeft en we streven ernaar om dat enthousiasme vast te houden gedurende het hele seizoen. 

Hoewel we al een fantastisch begin hebben gemaakt, zijn we als bestuur nog niet compleet. We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter en Mark zal aftreden als penningmeester. Dus, heb je interesse om als bestuurslid de toekomst van Sovicos vorm te geven? Stuur dan een e-mail naar bestuur@sovicos.nl. Het bestuur is een gezellige groep mensen die zich inzetten voor het heden en de toekomst van Sovicos. We komen eens per zes weken samen en zien elkaar natuurlijk ook regelmatig in de hal. Heb je vragen voor het bestuur? Aarzel niet om ons een e-mail of appje te sturen. En uiteraard beantwoorden we ook graag al je vragen onder het genot van een biertje in de Steenwijklaan.

We kijken uit naar een seizoen vol sportiviteit, gezelligheid en een volle tribune en kantine. Kom de zaal vullen met gejuich en gezelligheid wanneer andere teams spelen, wees aanwezig bij de toffe activiteiten die gepland staan en zorg ervoor dat iedereen in je team zich welkom voelt. We zijn een vereniging voor iedereen en verwachten dan ook dat we elkaar met respect behandelen. Mocht er toch iets zijn wat als onwenselijk wordt ervaren, dan staan onze vertrouwenspersonen Brenda & Vincent S. voor je klaar. Lees onze gedragsregels door en laten we er samen een fijn seizoen van maken.

We zijn ook ontzettend blij met iedereen die zich heeft aangemeld als vrijwilliger. Samen maken we dit seizoen tot een succes en met meer vrijwilligers kunnen we de lasten verdelen. Trots zijn we ook op de introductie van SoviScore. Een uitdagend systeem waarmee je als team fantastische prijzen kunt winnen. Je verdient punten door vaste en incidentele taken op je te nemen, zoals het trainen van een team, het schrijven van een wedstrijdverslag of bardienst draaien tijdens een activiteit. Simpeler kan niet.

Dit jaar hopen we ook sponsoren aan boord te krijgen. Als je interesse hebt om daarbij te helpen, neem dan contact op met Matthijs.

En dan, last but not least, we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Algemene Ledenvergadering op 28 september. Uiteraard verwelkomen we jullie graag om de ALV in de kleine kantine bij te wonen. Laten we de kantine vol krijgen, want hoe meer leden hoe beter natuurlijk. Onder het genot van hapjes en drankjes zullen we het o.a. hebben over het afgelopen seizoen, de toekomst van Sovicos en de veranderingen in het volleybalspel vanuit Nevobo / NOC*NSF. De commissies zullen aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden en we proosten op een nieuw seizoen vol sportiviteit en gezelligheid. We hopen jullie allemaal te zien op donderdag 28 september om half 8 in Sporthal Steenwijklaan.

Sportieve groeten,

Het bestuur

Lieke, Mark, Matthijs, Milene & Vincent L.