Sovicos Zet Veiligheid Voorop!

This post is also available in: Engels

Nederland is sportief, maar soms gaat het even mis. Wekelijks belanden er dan ook zo’n 1.000 sporters op de Spoedeisende Hulp (SEH) en zijn er meerdere gevallen van hartfalen tijdens en net na het sporten.

Wanneer er iets gebeurt is kennis van EHBO aan sporters (EHBSO) en reanimeren essentieel; goede eerste hulp draagt bij aan het herstel en kan bij ernstige gevallen zelfs van levensbelang zijn. Een beetje voorbereiding kan dan veel verschil maken. Daarom gaan we bij Sovicos aan de slag.

Leden tonen massaal interesse

In razendsnel tempo hebben tien leden zich al aangemeld voor onze Sport EHBO-cursus. Een geweldig begin dat laat zien dat veiligheid belangrijk voor ons is. Met deze tien leden gaan we de Sport EHBO-cursus volgen zodat we wanneer nodig kunnen ingrijpen. Uiteraard hopen we dat we dat nooit hoeven doen maar beter voorkomen dan genezen, toch?

Heb je al ervaring?

Als je al een EHBO-cursus hebt gevolgd, geef het ons even door via verenigingszaken@sovicos.nl. Altijd handig om te weten wie er bevoegd zijn om bij noodsituaties te helpen.

We zijn super blij dat we dit kunnen uitrollen en dat er zo enthousiast is gereageerd door onze leden. Samen zorgen we ervoor dat Sovicos veilig blijft, voor alle leden.

Voor vragen over de EHBO-cursus neem contact op met Milene, bestuurslid Verenigingszaken.