De SoviScore Stand van Zaken: Halverwege de Race naar de Top!

This post is also available in: Engels

We zijn al enkele maanden bezig, en wat een geweldige scores hebben we binnengehaald. Lieke en Milene van het SoviScore team zijn dolblij met jullie inzet. 🌟 Maar, er zijn nog teams die wat achterlopen. Lees snel verder om te ontdekken hoe je niet alleen de 50 SoviScore punten, maar ook geweldige beloningen binnenhaalt!

SoviScore in de Schijnwerpers

Het SoviScore team juicht jullie fantastische inzet toe! 🎉 Maar, we willen de teams die nog wat achterlopen, een duwtje in de rug geven. Herinnering: haal minimaal 50 punten voor 1 december om te voorkomen dat je vaker wordt ingepland voor standaardtaken zoals bardienst, wedstrijden fluiten, tellen en zaaldienst. We kijken op 1 december naar de scores, dus zorg dat je team die 50 punten haalt voor die tijd!

SoviSuperScore

Het schrijven van wedstrijdverslagen en het vervullen van incidentele taken gaan geweldig! 📸📝 Maar, laten we niet vergeten de reguliere vrijwilligerstaken op te pakken. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van onze zoektocht naar een penningmeester? 🧐 Meld je nu aan en verdien geen 20, maar een dubbele dosis SoviScore punten (40!) als beloning: de SoviSuperScore!! En hier komt het goede nieuws: je staat er niet alleen voor. Samen met het bestuur draag je de verantwoordelijkheid voor het financiële welzijn van de club. En, als je deze uitdaging samen met een teamgenoot wilt aangaan, is dat ook mogelijk. Interesse? Neem contact op met het bestuur!

Niets voor jou? No worries, we zoeken ook nog toppers voor andere belangrijke rollen zoals voorzitter, ledenadministratie, secretaris en sponsorcommissie.

Zorg voor minimaal 50 SoviScore punten vóór 1 december!

Zorg dat je team voor 1 december die 50 SoviScore punten bereikt! 🏆 En waarom niet nu alvast opgeven voor een vrijwilligerstaak? Draai een bardienst tijdens Moviecos of het BlackLightToernooi (5 januari), schrijf een geweldig wedstrijdverslag, of meld je aan als trainer en/of coach. En als je echt wilt uitblinken, ga dan voor een van onze reguliere vrijwilligerstaken. Check de vacatures op onze website.

Veranderingen in SoviScore

Let op! Vanaf 1 december zijn er wat aanpassingen. Het schrijven van een wedstrijdverslag en de vrijdagavond reporting belonen we niet meer met 5, maar met 1 SoviScore punt.

Vragen? Mail: SoviScore@sovicos.nl en claim je SoviScores hier.