SoviScore Update: Teams op Koers voor Succes!

Het is tijd voor een spetterende SoviScore update! Onze toegewijde teams hebben de lat hoog gelegd en veel van hen hebben al meer dan 50 SoviScore punten verdiend. Een geweldige prestatie die niet alleen het teamwork, maar ook het enthousiasme voor vrijwilligerswerk binnen Sovicos weerspiegelt.

Voor de teams die nog niet de magische grens van 50 punten hebben bereikt, is er een uitdaging. In de tweede helft van het seizoen krijgen zij namelijk meer taken zoals bardienst, zaaldienst, en/of scheidsrechter/teldiensten. Halverwege december zal de VC een nieuwe takenlijst naar alle teams toesturen. Het kan dus zijn dat je minder of juist meer taken krijgt.

Maar laten we niet vergeten waar we naartoe werken. Het doel blijft om voor het einde van het seizoen die felbegeerde 50 punten te behalen. Een mijlpaal die niet alleen de inzet van het team, maar ook het belang van vrijwilligerswerk voor onze vereniging onderstreept.

En nu, een beetje extra motivatie: de drie best scorende teams krijgen een prijs om van te watertanden. Een prijs die het hele team in het zonnetje zet en waarvan iedereen kan genieten. Een extra beloning voor het harde werk en de betrokkenheid bij Sovicos.

Maar hoe scoor je die laatste punten? Op onze vacaturepagina staan nog steeds vrijwilligerstaken die een flinke dosis SoviScores opleveren. Het invallen als coach of trainer is een geweldige manier om punten te verdienen. Zelfs met het draaien van bardiensten tijdens onze spraakmakende activiteiten kun je gemakkelijk punten scoren.

Dus, team, jullie hebben nog een paar maanden om die punten binnen te halen. Zet je beste beentje voor, werk samen en laat zien waar jullie als team toe in staat zijn. Het SoviScore avontuur is nog lang niet voorbij, en de beloningen wachten op de teams die de uitdaging aangaan.

Laten we samen streven naar een seizoen vol overwinningen, groei en onvergetelijke momenten.

Bekijk de stand op en claim je SoviScore via onze SoviScore pagina.