Spetterende finales bij het scholentoernooi!

Vrijdag 1 april zijn de finales gespeeld van het scholenvolleybaltoernooi. Sovicos was blij dit toernooi weer in samenwerking met de gemeente Den Haag te kunnen organiseren en kijkt tevreden terug op 4 mooie wedstrijddagen. Zoals het hoort was er in alle categorieën een felle strijd om de winst en hebben we mooie partijen voorbij zien komen.

Het docententeam van Wateringse Veld was zo sportief en strijdlustig om nog een keer de strijd aan te gaan als vervanger van Sorghvliet, dat op het laatst te veel uitvallers had om te spelen. Er vielen daardoor geen gaten in het toernooi. Laten we hopen dat volgend jaar corona hierin geen spelbreker meer is.

Bij de JUNIOREN ging de 1e prijs naar de European School of The Hague die op saldo won van het Lycee van Gogh. Een nek aan nek race dus. Het Haags Montessori Lyceum werd 3e gevolgd door het Diamant college en Gymnasium Sorghvliet met resp. 7, 6 en 5 punten. De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd.

Bij de MEISJES eindigden Johan de Witt, European School of The Hague en Lycee van Gogh gelijk met 10 punten! Johan de Witt had echter het beste saldo. Wateringse Veld werd 4e gevolgd door het Diamant college.

Bij de JONGENS was de strijd minder spannend. Net als in de voorronde bleek Segbroek op afstand de sterkste, dit keer met 1 verliespunt. Maris eindigde net voor Zandvliet, gevolgd door Lycee van Gogh en de European School of The Hague.

Tenslotte de DOCENTEN, waar het Wateringse Veld college op het laatste moment toch kon meedoen. Helaas eindigden zij puntenloos onderaan. Johan de Witt en het Diamant college eindigden beiden met 14 punten maar Johan de Witt had een beter saldo. Zandvliet en Maris volgen met 8 en 4 op een resp. 3e en 4e plaats.

Sovicos hoopt jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien! Nog een sportief jaar gewenst!

Kijk voor alle uitslagen op https://sovicos.nl/wedstrijden-finaledag/