Sta in de schijnwerpers! Geef toestemming voor geweldige beelden

This post is also available in: Engels

Hallo Sovicos-leden!

We hebben een belangrijk onderwerp om met jullie te bespreken: het gebruik van beeldmateriaal op onze website en sociale media. Als redactie maken we veel foto’s en video’s van wedstrijden, trainingen en andere leuke activiteiten die we graag met jullie willen delen. Het is fantastisch om toffe actiebeelden van jezelf te hebben en te zien hoe we bij Sovicos plezier hebben.

We begrijpen echter dat niet iedereen altijd op beeld wil staan, ook al kunnen de beelden heel waardevol en leuk zijn. Daarom vragen we om toestemming. Bij het aanmelden als nieuw lid wordt er standaard om jouw toestemming gevraagd. Heb je misschien ‘nee’ aangekruist, maar zou je eigenlijk wel graag op beeld willen staan? Of heb je niets aangegeven? Geen probleem! Stuur gewoon even een mailtje naar de redactie om alsnog toestemming te geven voor het gebruik van beeldmateriaal. Zo kunnen wij de mooiste momenten vastleggen en online delen, wellicht met een geweldig wedstrijdverslag erbij!

Waar gebruiken we de beelden precies voor?

Allereerst worden ze op onze website geplaatst, zodat iedereen kan zien hoe gaaf onze club is en welke geweldige activiteiten we ondernemen. Daarnaast delen we de beelden ook op onze sociale media-kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Hiermee willen we niet alleen de sfeer en het plezier binnen Sovicos laten zien, maar ook nieuwe leden aantrekken en onze club bekender maken. Door het delen van deze beelden kunnen we samen de trots en passie voor onze vereniging uitdragen!

We willen zoveel mogelijk leden aanmoedigen om toestemming te geven voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal. Het is een geweldige manier om jouw enthousiasme en betrokkenheid bij Sovicos te tonen. Bovendien kunnen we samen nog meer mooie herinneringen vastleggen en met elkaar delen.

Dus, sta in de schijnwerpers en geef toestemming! Als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk 😉 We kijken er naar uit om jullie stralende gezichten te laten zien op onze website en sociale media. Stuur snel een mail naar de redactie om aan te geven dat je graag toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal. Laten we samen de prachtige momenten van Sovicos delen met de rest van de wereld!

Sportieve groeten, de redactie!