Talent van de maand – januari

In het nieuwe jaar gaan we uiteraard door met onze rubriek: ‘talent van de maand’, waarin we elke maand een jeugdlid nomineren. En het allereerste talent van 2023 is topper Jadey van Meisjes B!

Van harte gefeliciteerd lieve Jadey.

Jadey is 15 jaar en nu al langer dan ik, ze is namelijk 1.79 meter lang. Op dit moment zit ze in vier havo op het Segbroek College en naast volleybal is Jadey gek op een dansje. En geen tango of salsa maar streetdance! En als ze niet danst of volleybal speelt kijkt Jadey graag films. Avatar is haar favoriete film. Geen slechte keuze.

Topper Jadey is talent van de maand omdat ze er altijd is en zo’n goeie inzet toont. Ook is ze goed bezig om binnenkort bovenhands te serveren!! Genoeg redenen dus.

Wat vindt Jadey zo leuk aan volleybal? “Aanvallen! Maar natuurlijk moet je bij volleybal ook goed kunnen verdedigen en dat vind ik ook wel leuk.” Dat aanvallen moet met haar lengte natuurlijk wel lukken. Of Jadey ook ambitie heeft op het gebied van volleybal? Zeker! Ze hoopt over een aantal jaar in Dames 1 te spelen. “Misschien wel met mijn zusje Lunda die nu in Meisjes C zit.”

Leuk om je zo te leren kennen Jadey. Heel veel plezier bij Meisjes B, succes met bovenhands serveren en nogmaals gefeliciteerd!