Trainers gezocht!!

This post is also available in: Engels

Ben jij enthousiast, gedreven en heb je een passie voor volleybal? Wil je jouw kennis en ervaring delen en een positieve impact hebben op spelers van verschillende leeftijden? Dan is deze blog voor jou! Ontdek hoe jij als trainer bij Sovicos kunt bijdragen aan de ontwikkeling van volleybalteams en het vergroten van volleybalplezier.

Waarom trainer worden bij Sovicos?

 1. Deel je passie en kennis:
  Als trainer bij Sovicos krijg je de mogelijkheid om jouw liefde voor volleybal te delen met anderen. Je kunt jouw ervaring, kennis en vaardigheden overbrengen op spelers van verschillende niveaus, van jeugdteams tot seniorenteams.
 2. Bouw relaties op en maak impact:
  Als trainer speel je een belangrijke rol in het leven van de spelers. Je helpt hen niet alleen om hun volleybalvaardigheden te verbeteren, maar je bouwt ook sterke relaties op en helpt hen zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
 3. Verbreed je eigen vaardigheden:
  Door training te geven krijg je de mogelijkheid om je eigen vaardigheden als trainer verder te ontwikkelen. Je werkt samen met andere ervaren trainers en krijgt toegang tot bijscholingsmogelijkheden om je kennis te vergroten.
 4. Flexibele mogelijkheden:
  We begrijpen dat iedereen een drukke agenda heeft. Daarom bieden we flexibele opties voor trainers. Je kunt bijvoorbeeld samenwerken met andere trainers om trainingen te geven. Door trainingen samen te geven, kun je ideeën uitwisselen, van elkaar leren en een sterke band opbouwen met je collega-trainers.
 5. Vergoeding en ondersteuning:
  Als trainer ontvang je een vergoeding voor je inzet. Daarnaast bieden we ondersteuning en begeleiding, vooral als je nieuw bent in het trainersvak. We staan altijd klaar om je te helpen groeien en te zorgen voor een positieve trainerservaring.

Hoe kun je trainer worden bij Sovicos?

 1. Voor de jeugdteams:
  Ben je geïnteresseerd in het trainen van jeugdteams? Geweldig! Stuur een e-mail naar jeugdtc@sovicos.nl en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in het trainen van een jeugdteam. We nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
 2. Voor de seniorenteams:
  Als je interesse hebt om een seniorenteam te trainen, stuur dan een e-mail naar tc@sovicos.nl. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in het trainen van een seniorenteam en we zullen zo snel mogelijk reageren om verdere stappen te bespreken.

Ongeacht of je ervaring hebt als trainer of nieuw bent in het vak, we verwelkomen iedereen die gepassioneerd is en wil bijdragen aan het volleybalplezier bij Sovicos.

Als je nieuw bent in het trainersvak, maak je geen zorgen. Bij Sovicos geloven we in groei en ontwikkeling. Onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen, zodat je je comfortabel voelt en succesvol kunt zijn in je rol.

Bij Sovicos streven we ernaar om een positieve en stimulerende omgeving te creëren voor zowel trainers als spelers. We moedigen een open communicatie aan en waarderen de input van onze trainers. Jouw stem telt en we staan altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën om de trainingen en de volleybalervaring te verbeteren.

Dus, ben je klaar om een verschil te maken in het volleybal en plezier te brengen in het spel? Meld je dan als trainer en maak deel uit van de Sovicommunity. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons trainerskorps.

Aanmeldingen voor trainersposities zijn nu open! Neem contact met ons op via jeugdtc@sovicos.nl (jeugdteams) of tc@sovicos.nl (seniorenteams) en begin jouw reis als trainer bij Sovicos.