Van Hakbijl gooien tot Karaoke: De Ultieme Gids voor Teambuilding Uitjes in Den Haag!

Als gezelligste vereniging van Den Haag en omgeving, weten wij als Sovicos als geen ander hoe belangrijk het is om naast het sporten ook leuke teamuitjes te organiseren. Want zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan met je teamgenoten lekker een dagje uit te gaan en elkaar beter te leren kennen buiten het veld? Daarom hebben wij een aantal leuke opties voor jullie op een rijtje gezet.

Hakbijl gooien op Scheveningen

Als je even helemaal los wilt gaan, dan is hakbijl gooien op Scheveningen dé activiteit voor jouw team! Laat de innerlijke viking in je naar boven komen en gooi die bijlen naar de roos. Wie kan het beste mikken? Wie is de stoerste? En wie gaat er met de winst vandoor? Na afloop kun je natuurlijk altijd even lekker uitwaaien op het strand, kibbelingetje eten bij Simonis of los gaan bij Crazy Piano’s.

Springen bij JumpXL

Jump XL is een indoor trampoline centrum in Den Haag waar je als team een geweldige tijd kunt beleven. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, er is voor ieder wat wils. Je kunt hier springen op de trampolines, je skills verbeteren op de tumblingbaan, basketballen op de dunk-zone of de strijd aangaan op de battle beam. Het is een perfecte manier om te werken aan teambuilding en tegelijkertijd te genieten van een sportieve en gezellige activiteit met je teamgenoten.

Weer lekker kinds zijn met een potje apenkooien

Wie heeft er vroeger niet apenkooi gespeeld op school? Waarschijnlijk iedereen wel! Maar wist je dat je deze leuke sport ook als volwassene kunt spelen? Bij apenkooi moet je rennen, springen, ontwijken en klimmen om te voorkomen dat je wordt getikt. Een hilarisch en sportief uitje waarbij je team gegarandeerd in lachen uitbarst! Om daarna bij te komen met een lekkere Van Kleef tijdens een Van Kleef proeverij!

Cursusje surfen

Wie denkt dat je alleen in Australië of Hawaii kunt surfen heeft het mis! Ook in Nederland zijn er genoeg surfspots te vinden. Boek daarom eens een cursusje surfen bij één van de surfscholen op Scheveningen en leer samen met je teamgenoten de basis van het surfen. Wie weet ben jij straks wel de nieuwe Kelly Slater! En daarna spoel je dat zoute water weg met een lekker drankje en een hapje bij een van de fijne strandtenten zoals Barbarossa of Indigo.

Samen beachvolleyballen en barbecuen

Als volleybalvereniging mogen we natuurlijk het beachvolleyballen niet vergeten. Boek een beachvolleybalveld en organiseer een lekker potje beachvolleybal. Daarna kun je meteen door naar de barbecue om lekker bij te kletsen onder het genot van een drankje en wat lekkere hapjes.

Een stadswandeling met opdrachten

Den Haag heeft genoeg mooie plekken om te ontdekken! Organiseer daarom eens een stadswandeling met opdrachten door de binnenstad van Den Haag. Zo ontdek je niet alleen de mooiste plekjes, maar leer je ook nog eens wat over de stad en over elkaar. Ook leuk om daarna een kanotocht door de Haagse grachten te organiseren. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat dat echt heel erg leuk is! En eindigen bij de nieuwe karaoke bar Blêr? Karaoke doen met je volleybalteam kan hilarisch zijn! Je kan je lachspieren trainen terwijl je samen met je teamgenoten probeert mee te zingen met je favoriete nummers. En wie weet ontdek je wel een verborgen talent voor zang in je volleybalteam.

Museum- en kroegentocht

Een echte culturele belevenis is een museum- en kroegentocht door Den Haag. Begin bijvoorbeeld in het Kunstmuseum en dan hebben we nog de echte Haagse klassiekers: het Haags Historisch Museum en het Mauritshuis. Bij het Haags Historisch Museum leer je meer over de rijke historie van onze mooie stad en bij het Kunstmuseum kun je je vergapen aan de prachtige kunstcollectie en het indrukwekkende gebouw. Of wat dacht je van het Esher museum? 

Na een culturele dag is het tijd voor ontspanning en wat is er nou lekkerder dan een Haagse kroegentocht? Ga daarvoor bv. naar de oudste straatjes van de stad: van de Grote Markt, naar de Oude Molstraat en eindig in de Papestraat.

Lasergamen!

Misschien wel het meest gekozen teamuitje: lasergamen. Dames 4 deed dat op een wel heel leuke en originele locatie, namelijk de school waar Sanne werkt! Lasergamen is een spannende activiteit die garant staat voor plezier en teambuilding. Je kan het binnen of buiten spelen en er zijn diverse spelvarianten mogelijk, zoals Capture the Flag en Last Man Standing. Het spel is geschikt voor zowel jong als oud en kan worden gespeeld met kleine of grote groepen. Kortom, lasergamen is een unieke en flexibele activiteit die perfect is voor een geslaagd teamuitje in Den Haag.

Dus, beste Sovicos-teams, waar wachten jullie nog op? Ga eropuit en beleef een onvergetelijke teamuitje in Den Haag! Want bij Sovicos weten we als geen ander dat sporten niet alleen draait om presteren, maar ook om gezelligheid en samenzijn met je team. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nou niet blij van een dag vol lachen, plezier en gezelligheid met je favoriete mensen?

Stuur je de foto’s op?