Van volleybal naar hardlopen: Sovicos-leden gaan de uitdaging aan bij CPC Loop

Processed with VSCO with al3 preset

Op zondag 12 maart staat Den Haag in het teken van de CPC Loop, een van de grootste hardloopevenementen van Nederland. Een aantal Sovicossers gaan de uitdaging aangaan om 10 kilometer of zelfs een halve marathon te lopen. Zo lopen Natasja en Ilse de 10 kilometer, terwijl Matthijs nog wat verder gaat en de halve marathon loopt. Als club juichen we hen toe en moedigen we hen aan langs de zijlijn.

Natasja en Ilse lopen de 10 kilometer

Natasja en Ilse zijn beiden fanatieke volleybalspelers bij Sovicos, maar ze laten zich niet afschrikken door een uitdaging buiten het volleybalveld. Ze hebben allebei hard getraind om de 10 kilometer te kunnen volbrengen en we zijn erg benieuwd naar hun prestaties. We zullen ze (en alle andere Sovicossers die lopen maar waar ik het niet van weet) luidkeels aanmoedigen langs de route en hen zo goed mogelijk ondersteunen tijdens deze uitdagende loop.

Matthijs loopt de halve marathon

Matthijs, onze secretaris & redactielid, is een echte doorzetter. Hij heeft de afgelopen maanden hard getraind om zich voor te bereiden op de halve marathon. Het is een enorme prestatie om deze afstand te lopen en we zijn natuurlijk erg trots op hem. We gaan hem heel hard aanmoedigen, en dat nadat hij gisteren vier sets tegen Kalinko heeft gespeeld.

Samen voor de sport

Bij Sovicos vinden we het belangrijk om onze leden te ondersteunen, zowel binnen als buiten de volleybalsport. Daarom zijn we blij dat we onze hardlopers kunnen aanmoedigen bij de CPC Loop. Het is geweldig om te zien hoe onze leden zich inzetten voor de sport en hoe ze elkaar steunen om hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om volleybal of hardlopen, we zijn er voor elkaar en gaan voor een gezonde en sportieve toekomst.

Kom ons aanmoedigen!

Ben je ook benieuwd naar de prestaties van o.a. Natasja, Ilse en Matthijs? Kom dan naar de CPC Loop in Den Haag en juich ze toe langs de zijlijn! Het belooft een geweldige dag te worden vol sportiviteit en gezelligheid. Samen maken we er een feestje van en tonen we onze steun aan onze sportieve hardlopers.