Versterk komend seizoen onze JeugdTC

Stel je eens voor: het geluid van stuiterende volleybalballen vult de lucht terwijl je de zaal binnenloopt, vol verwachting voor een nieuwe avond vol jeugdvolleybal. Als lid van de Jeugd Technische Commissie (Jeugd TC) ben jij de architect achter de glimlachen en de groei van onze jonge spelers.

Als jeugd TC-lid speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van ons volleybalteam. Je werkt samen met andere gepassioneerde Jeugd TC-leden en het bestuurslid Jeugdzaken om de jeugdteams te vormen, ervoor te zorgen dat ze op het juiste niveau spelen en zich kunnen ontwikkelen in de sport die we allemaal liefhebben.

Je bent niet zomaar een toeschouwer vanaf de zijlijn; je bent een mentor, een motivator en een bron van inspiratie voor de jonge spelers die je begeleidt. Je coördineert niet alleen de teamindelingen, maar fungeert ook als eerste aanspreekpunt voor trainers, teamleiders en ouders, en organiseert boeiende ouderavonden die de betrokkenheid van de hele gemeenschap vergroten.

Maar dat is nog niet alles. Als jeugd TC-lid draag je ook bij aan de naadloze overgang van onze A-jeugd naar de seniorenwereld, een reis die hen niet alleen klaarstoomt voor nieuwe uitdagingen, maar hen ook helpt om hun volledige potentieel te bereiken.

Als beloning voor je toewijding bieden we je niet alleen een uitdagende rol binnen onze vereniging, maar ook de kans om deel uit te maken van een hecht en betrokken team dat bruist van enthousiasme. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van technisch beleid en coaching, en ontvangt een vrijwilligersvergoeding van Eur.100,- per seizoen.

Ben jij klaar om je talenten in te zetten en een blijvende impact te maken op het leven van onze jeugdspelers? Wees dan onze held op het veld en sluit je aan bij ons Jeugd TC-team om samen te bouwen aan de toekomst van ons volleybalteam! Reageer op de openstaande vacature.