Vrijwilligers gezocht voor G-Unified Beachvolleybaltoernooi

Op zondag 23 juni is het weer zover. In de beachhal van de Sportcampus Den Haag zullen naar verwachting 100 à 125 personen aan het toernooi meedoen. Net als vorig jaar zoeken wij 15-20 vrijwilligers die de wedstrijden willen begeleiden en het toernooi goed willen laten verlopen. Het motto is: iedereen doet mee!
Dit jaar zullen de teams op 3 niveaus worden ingedeeld. Op het hoogste niveau wordt er 4 tegen 4 gespeeld met een beachvolleybal en op andere niveaus met een strandbal met minder nadruk op een aantal spelregels!

Vorig jaar hebben een groot aantal vrijwilligers van Sovicos en Kalinko met veel plezier het eerste G-Unified Beachvolleybaltoernooi in Den Haag tijdens Volley 2018 mogelijk gemaakt. 
Ook dit jaar staat er weer een fantastisch toernooi gepland voor mensen met een verstandelijke beperking, hun begeleiders en/of familieleden en vrienden. Dit toernooi wordt georganiseerd i.h.k.v. de Regionale Special Olympics 2019, die de voorloper is van de Nationale Special Olympics 2020 in Den Haag, waaraan het beachvolleybal als nieuwe sport wordt toegevoegd.

Wil je een bijdrage leveren aan dit evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Yvonne Nieuwmans via larsyvon@live.nl of via What’sApp 0610775047. Ook als je slechts een deel van de dag beschikbaar bent, zien we je aanmelding met veel plezier tegemoet. 

Alvast bedankt voor de te nemen moeite. We gaan er met z’n allen weer een mooie dag van maken! 

Namens de Special Olympics en Sovicos,
Yvonne Nieuwmans