UPDATE: We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen! Na maanden zonder volleybal maken de versoepelingen het weer mogelijk om aan de slag te gaan! Met beachvolleybal om precies te zijn, want de sporthallen blijven voorlopig nog gesloten, helaas. Onze jeugdleden trapten maandag 22 maart af met de eerste (buiten)training van 2021. De senioren zijn sinds 27 maart gestart. En de komende maanden kan ook jij weer gaan beachvolleyballen!

Laatste update: dinsdag 4 mei, 22:00 uur

Jeugdleden op maandag

Jeugdleden zijn maandagmiddag 22 maart begonnen met de eerste trainingen op het zand van Beachcourt Steenwijklaan. Daarmee zijn ze de allereerste Sovicossers die in 2021 weer mochten trainen! Een primeur, want we hebben er allemaal lang op moeten wachten! Ben jij jeugdlid en wil je ook aan meedoen? Stuur dan even een berichtje naar Firoz, Natasja of Lotte of stuur even een mailtje naar jeugdtc@sovicos.nl.

NIEUW! Vanaf 17 mei start de jeugd met zomer beachvolleybal! Op maandagavond staat er weer een enthousiast team van trainers klaar om alle jeugdleden uit Den Haag en omstreken de kneepjes van het vak te leren. Wil jij beter worden in beachvolleybal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met de JeugdTC en meld je aan!

Senioren op zaterdag

Seniorenleden van Sovicos die zich vóór 20 maart hebben aangemeld kunnen vanaf zaterdag 27 maart weer een balletje slaan op de velden van Sportcampus Zuiderpark. Zie de mail van Vincent (TC-voorzitter) voor meer informatie over de trainingen en het aanmelden! Iedere week komt de TC met een indeling op basis van de aanmeldingen waarbij er een splitsing gemaakt zal worden tussen 18 t/m 26 jaar en 27 jaar en ouder. Dit is nodig omdat de regels rondom buitensport tussen deze twee groepen momenteel sterk verschillen (in aantallen per groep en afstand tijdens het sporten).

Het zal gezien de flexibele groepssamenstelling, beperkte ruimte/tijd niet mogelijk zijn om als vaste groep/team te gaan trainen, kortom elke week kan de samenstelling veranderen. Heb je je niet vóór 20 maart aangemeld maar wil je wel meedoen? Blijf dan dit bericht in de gaten houden. Zodra er meer ruimte is en jij je weer kunt aanmelden, laten we het hier weten!

Basisregels

 • Kom niet als je corona-gerelateerde klachten hebt (vergeet je dan niet af te melden)
 • Desinfecteer je handen vooraf en na afloop van de training
 • 1.5 meter afstand houden tijdens de drinkpauzes
 • Reinig de ballen na de training voor de volgende groep
 • Voor leden van 27 jaar en ouder:
  • max 4 personen per veld
  • altijd 1.5 meter afstand houden
  • wedstrijdjes van 2 vs 2 zijn helaas niet mogelijk
 • Deelname alleen mogelijk bij aanmelding

Ook heeft de gemeente aangegeven dat er regelmatig controles zullen zijn door medewerkers van de gemeente en door BOA’s op naleving van de regels. Zowel Firoz als Vincent zijn bij de gemeente bekend als contactpersoon dus mocht er iets zijn, graag even een seintje!

NIEUW! Doordeweekse trainingen

Vanaf eind mei kunnen alle beachvolleybal liefhebbers uit Den Haag en omstreken ook doordeweeks terecht bij Sovicos voor beachvolleybal! En het mooie is dat je zelf kunt kiezen of liever vrij wilt spelen, of juist training wilt krijgen. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer kan je? Er zijn mogelijkheden om dinsdag-, woensdag- en donderdagavond dus grote kans dat er een moment bij zit dat jij met je voetjes in het zand staat. Meld je hier aan!