Volleyballers gezocht in Den Haag: versterk onze teams in de Derde Divisie en 1e Klasse

This post is also available in: Engels

Hey volleybalenthousiastelingen! Op zoek naar een volleybalvereniging in Den Haag waar gezelligheid en sportieve uitdaging hand in hand gaan? Zoek niet verder, want Sovicos is dé place to be!

Spelers voor derde divisie & 1e klasse gezocht!

We zijn op dit moment op zoek naar enthousiaste spelers voor onze herenteams in de derde divisie en eerste klasse, evenals voor onze damesteams in de eerste/promotie klasse. Lees snel verder en ontdek waarom jij je vandaag nog wilt inschrijven.

Unleash the Fun

Bij Sovicos draait het niet alleen om smashen en blokkeren, maar ook om gezelligheid en een hechte Sovicommunity. Onze eigen kantine is dé hotspot waar we elke vrijdag na de wedstrijden samenkomen voor een drankje en goede vibes. Verder organiseren we elk seizoen een scala aan andere activiteiten. Denk aan spectaculaire toernooien zoals ons legendarische blacklighttoernooi en onze goedbezochte beachvolleybaltoernooien, epische feesten en gezellige clubavonden met bv. een uitdagende pubquiz. We weten hoe we plezier moeten maken naast het veld, en we zorgen ervoor dat onze leden een onvergetelijke tijd hebben, zowel op als buiten de court.

Train Hard, Play Harder

Onze trainingen vinden plaats op maandag- en woensdagavonden onder leiding van gepassioneerde trainers. We leggen de nadruk op techniek, tactiek en teamspirit, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. Of je nu een ervaren volleybalkampioen bent of nieuw in de sport, wij verwelkomen spelers van alle niveaus. Bij Sovicos krijg je de kans om je volleybalskills te verbeteren en deel uit te maken van onze ambitieuze teams.

Meld je aan bij Sovicos!

Ben jij klaar voor een volleybalavontuur vol plezier en sportieve uitdagingen? Wil je spelen op een tof niveau, omringd door leuke mensen? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij volleybalvereniging Sovicos in Den Haag! We zijn specifiek op zoek naar derde divisie volleybalspelers en spelers voor de eerste klasse.

Stuur een e-mail naar tc@sovicos.nl en laat ons weten dat je klaar bent om samen met ons te shinen. We kunnen niet wachten om jou als volleybalspeler bij Sovicos te verwelkomen!