Wedstrijdprogramma definitief

De Nevobo heeft het wedstrijdprogramma per 1 september definitief vastgesteld. Op 16 september trappen 11 Sovicos-teams het seizoen af, waarvan 7 in Sporthal Steenwijklaan. Het weekend van 23 en 24 september is er een vrij weekend ingelast vanwege de start van het WK Volleybal voor Dames.

Op 16 september komen Heren 5, Dames 5, Heren 2 en Meisjes B1 om 19:30 uur in actie in eigen huis. Dames 4, Dames 8 en Heren 3 starten de competitie met een uitwedstrijd. Om 21:30 uur zal Dames 1 hun eerste wedstrijd buiten huis gaan spelen, waar Heren 1, Dames 2 en Dames 6 in Sporthal Steenwijklaan de competitie aftrappen. Voor Heren 1 zal het een wederzien zijn met de derde divisie. De laatste keer dat Heren 1 op dit niveau uitkwam, is alweer bijna 10 jaar geleden.

Ga voor het volledige programma naar de teampagina’s via het menu, of surf naar de Nevobo-site. Je kunt het programma, stand, uitslagen en al het Sovicos-nieuws vinden in de Mijn Volleybal App, te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Voordat het seizoen start worden er op zaterdag 10 september een aantal driekampen gespeeld door Meisjes B1, Heren 1 en Dames 1. Ook andere teams zullen in de vorm van een mixtoernooi in actie komen. Publiek is van harte welkom en neem vooral jullie kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes mee, want tussen 9:30 en 14:00 uur kun je op de foto met de officiële WK Beker in de kantine! Je krijgt gelijk een geprinte foto mee en een goodiebag!

Alle teams alvast heel veel succes met de start van de competitie!