Wedstrijdshirt nodig? Bestel dan snel!

De hervatting van de zaalcompetitie is in volle gang. Heb je nog geen wedstrijdshirt? Bestel deze dan nog snel, want voor je het weet is de competitie alweer voorbij! Wist je bijvoorbeeld dat onze wedstrijdshirts beschikbaar zijn van maat YXS tot en met 5XL? We adviseren wel altijd om vóór dat je een shirt besteld, de juiste maat te passen. Hoe en waar je deze kan passen, lees je hieronder!

Ik heb nog een wedstrijdshirt nodig, wat nu?

Belangrijk is om eerst de juiste maat te passen. Dit kan op afspraak in Sporthal Steenwijklaan. Stuur hiervoor een mailtje of berichtje naar Vincent. Zodra je de juiste maat gepast hebt, kun je via de Webshop een wedstrijdshirt bestellen. De dames kunnen kiezen uit twee modellen (met of zonder mouwtje) en de heren uit 1 model. Bij het bestelproces geef je ook direct je rugnummer door. Deze heb je gekregen van de ledenadministratie bij je aanmelding, of kun je opvragen bij Robert.

Heb ik echt een wedstrijdshirt nodig?

Ja. Een wedstrijdshirt is volgens de huishoudelijke reglementen verplicht voor alle competitiespelende leden. Wanneer je shirt nog in bestelling is, mag je tijdelijk spelen in een zwart shirt waarop jouw rugnummer met tape geplakt kan worden. Hoe eerder je een shirt besteld, hoe eerder je kan shinen in het Sovicos-tenue!

Ga naar de webshop

Verhoging prijzen

ERREA heeft aangekondigd de prijzen van haar producten te gaan verhogen, omdat de grondstoffen duurder zijn geworden. Dit heeft ook invloed op de producten uit onze webshop bij Errea. Sovicos heeft kunnen afspreken dat de prijzen van de wedstrijdshirts gelijk blijven en niet verhoogd zullen worden. Van de andere producten worden de nieuwe prijzen binnenkort doorgevoerd. Tot die blijven de oude prijzen dus nog gelden, dus heb nog nieuwe sokken, kniebeschermers of een warming-up shirt nodig? Nu profiteer je nog van de lagere prijzen!