Woensdag 8 maart weer massage-avond

Hou de spieren soepel en zorg dat je geen blessures krijgt, dus meld je snel weer aan voor een sportmassage. Dit keer is Dick weer de masseur van dienst.

En wil je nou weten waarom je echt zo’n massage moet boeken? Lees dan nog even deze blog. Of lees het interview dat we deden met Dick over sportmassages.

We kregen een aantal vragen over hoe de massages in z’n werk gaan en beantwoorden er een aantal hieronder.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je meld je via bovenstaand formulier aan. Het definitieve tijdstip krijg je via de mail. Vervolgens kom je woensdag op tijd naar de Steenwijklaan voor de massage die plaatsvindt in de grote kantine. Weet je niet precies waar of hoe dan zijn er altijd mensen die je de weg kunnen wijzen.

Hoelang duurt de massage?

De massage duurt zo’n 20 minuten. Je kan zelf aangeven waar je last van hebt, bv. je rug of je benen, dan worden die plekken lekker los gemasseerd. Mocht er tijd / plek zijn dan kan je ook een dubbele behandeling vragen, dus 40 minuten, maar dat kunnen we niet garanderen.

Ben ik daar alleen?

Ja, het gaat om een privé massage.

Hoe duur is het?

De massage kost €9,00 en we vragen je dit contant mee te nemen. Het geld kan je in het mandje achterlaten. Mocht je niet op komen dagen of je toch bedenken, dan moet je wel die €9,00 betalen, onze sportmasseurs moeten immers ook worden betaald.

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat? Stuur dan vooral een e-mail.