Word jij onze nieuwe Secretaris?

Het is tijd om te schitteren in een cruciale rol binnen ons bestuur! We zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde secretaris om ons team te versterken voor het komende seizoen. Als secretaris ben jij de spil in het functioneren van onze vereniging en draag je bij aan het behoud en de groei van onze geliefde community.

Wat houdt het in?

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken:

  • Je speelt een sleutelrol in het organiseren en bijeenroepen van de ledenvergadering, die eens per seizoen plaatsvindt, en zorgt voor een gestroomlijnd verloop.
  • In samenwerking met andere bestuursleden voer je het vastgestelde verenigingsbeleid uit en zorg je ervoor dat dit wordt nageleefd.
  • Je waarborgt dat onze vereniging voldoet aan alle wettelijke verplichtingen, inclusief het opstellen van notulen, administratief beheer en vertegenwoordiging van de vereniging naar buiten toe.
  • Het beheren van de agenda, het bewaken van termijnen, het up-to-date houden van inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel en het beheren van de verenigingscorrespondentie behoren ook tot jouw taken.
  • Als informatieverstrekker binnen de vereniging houd je alle bestuursleden op de hoogte van administratieve ontwikkelingen.
  • In samenwerking met de Ledenadministrateur beheer je het mailadres informatie@sovicos.nl, waar potentiële leden hun vragen kunnen stellen.
  • Alsof dat nog niet genoeg is, stuur je ook nog eens de redactie aan.

De geschatte tijdsbesteding voor deze functie is ongeveer 6 uur per week, met eens in de 6 weken een Bestuursvergadering op een donderdagavond (ongeveer 2,5 uur).

Ben jij de persoon die we zoeken?

Ben jij georganiseerd, gedreven en klaar om bij te dragen aan de groei van onze vereniging? Beheers je het Nederlands goed (Engels is een pré)? Neem dan contact op met het bestuur.

Voor deze functie ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €200 per seizoen en verdien je 20 SoviScore-punten voor jouw team.

Solliciteer nu en word onze nieuwe Secretaris!