Wow, we hebben een record!!

Nou is het vrij normaal dat onze website in september druk bezocht wordt. Nieuw seizoen, nieuwe aanmeldingen, wedstrijden online, seizoenstaken online, veel nieuwtjes, ALV en ga zo maar door. Genoeg redenen om de website te bezoeken, en dus is het aan het begin van het seizoen altijd erg druk op de website. Maar, dit jaar hebben we ons record van 5,995 bezoeken op de website verbroken.

We hebben namelijk ruim 7,000 website bezoeken mogen ontvangen!!
Super tof.

Een enorm compliment voor ons natuurlijk!

Achter de (beeld)schermen

Als redactie werken we altijd hard om de website up to date te houden, daarnaast delen we ook leuke nieuwtjes, wedstrijdverslagen en andere items. We schrijven artikelen, zorgen dat de pagina’s geüpdate worden, dat de nieuwe teamindelingen gepubliceerd worden, foto’s gemaakt en gedeeld worden, teamtaken online komen, wedstrijdverslagen gepubliceerd worden, formulieren op de website kloppen, de website & artikelen naar het Engels vertaald worden en nog veel meer. Dit harde en leuke werk resulteert in meer website bezoeken elke maand en daar zijn we enorm trots op! Hard work, pays off, right?

Net als bij andere commissies is het altijd even extra aanpoten in het begin van het seizoen. Dat is dit seizoen niet anders. En dat we dan een record aan website bezoeken mogen constateren is dan ook fantastisch!!

Nieuwe redactieleden gezocht!

Maar, al dat werk gaat niet vanzelf. Om de website draaiende te houden, de nieuwsbrief te blijven versturen en content te maken en delen op website en social media hebben we vrijwilligers nodig.

Het werkt wordt er niet minder op en dit seizoen gaan we ook nog eens van drie naar twee redactieleden. Léonie verruild het fijne Zuid-Holland voor het prachtige Friesland. Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer, maar we wensen haar en John uiteraard heel veel plezier met hun nieuwe fijne stekkie.

Anyway, dat betekent wel dat we een vacature open hebben staan. Lijkt het jou leuk om de website te onderhouden, content te schrijven en de nieuwsbrief te maken en versturen? Of misschien vertaal je graag teksten en vind je het leuk om content op te halen bij de diverse commissies, bestuur en teams? Laat het ons weten!

Het klinkt misschien als veel taken, maar vele handen maken licht werk. En het is o zo gezellig en leuk om te doen. Met leden kletsen, vrijwilligers interviewen, artikelen schrijven, wedstrijdverslagen publiceren, statistieken bekijken en records verbreken, biertjes drinken en bitterballen eten. Yes, de redactie doet het allemaal.

Dus, lijkt het je tof om ons hierbij te helpen? Stuur ons dan een mail.

Groetjes, Léonie, Matthijs & Milene