Zitvolleybaltraining nu ook op maandag in de Sportcampus!

Met de start van het nieuwe volleybalseizoen, is het ook weer tijd voor zitvolleybal. Dit seizoen trainen we om de week op veld 3 in de breedtesporthal A van de Sportcampus vanaf 21.00 uur (tot maximaal 22.30 uur), gezellig gelijktijdig of na de trainingen van een aantal andere Sovicosteams.

Zoals wellicht bekend, willen we graag onze nog kleine trainingsgroep uitbreiden met (oud-)Sovicossers en aanverwanten die het leuk vinden om een keer of (liefst) wat meer bij ons aan te schuiven en fanatiek een balletje mee te slaan. Natuurlijk is zitvolleybal ook uitermate geschikt voor volleyballers die vanwege een blessure tijdelijk niet staand aan de slag kunnen. Bij ons kun je dan op een verantwoorde manier je bovenhandse techniek, reactiesnelheid en rompspieren bijhouden en verder ontwikkelen!

Kortom, ben je enthousiast geworden en wil je een keer meedoen (al dan niet na je eigen training). Dan kun je a.s. maandag (7 september) bij ons aanschuiven! Ben je maandag verhinderd, maar wil je wel een andere keer meedoen, stuur dan een appje naar Yvonne Nieuwmans (0610775047).

Hopelijk snel tot ziens!