De derde ronde van het scholentoernooi

Het was weer een feestje vrijdag 25 maart, en niet alleen omdat er mooie wedstrijden van onze heren en damesteams werden gespeeld, maar omdat alweer de 3e voorronde van het scholentoernooi werd gespeeld. In de 3e voorronde mochten de jongens 15+ aan de slag.

Lees onder de foto het verslag van organisator, Gert.

Hoewel het mooie weer ons eigenlijk naar buiten lokte stonden de jongens al ruim voor aanvang klaar om de sporthal in te komen.

Een vol programma met een poule van recreantenteams en een wedstrijdpoule. De wedstrijdteams speelden een hele competitie, steeds in wedstrijden van 14 minuten zonder wissel halfverwege.

Er werd door enkele teams flink op los geslagen en het bleek een goede keuze om 2 poules te maken. Dat niveau bleek door de docenten goed ingeschat. In de kruisfinale bleek Lycee van Gogh toch te sterk voor Diamant 2 dat als overtuigend winnaar van de recreantenteams uit de bus kwam. Uitslag: 28-17 voor Lycee van Gogh.

Segbroek won misschien nog wel overtuigender de wedstrijdpoule – zonder één verliespunt! Zandvliet (2e) en Maris (3e)  gingen gelijk op. Mogelijk zit er volgende week meer in.

Alle wedstrijdteams, dus ook Eur.School of The Hague en Lycee van Gogh zien we volgende week in de finale op 1 april.

Tot ziens in de finale op 1 april of volgend jaar!

Kijk voor alle uitslagen op https://sovicos.nl/wedstrijden-jongens-25-maart/