Bied mee op de Sovicos 70range likeur!

1 juni 2020 is de dag dat Sovicos officieel haar 70-jarig bestaan mag vieren! Samen met, het inmiddels welbekende Haagse likeurmerk, Van Kleef is een limited edition likeur ontwikkeld, genaamd de Sovicos 70range likeur! En jij kan de trotse bezitter worden van een flesje, lees hieronder hoe.

Er zijn een gelimiteerd aantal kleine flesjes (zogenaamde “ukkies”) en in de vorm van een fundraiser voor Sovicos kan je vanaf vandaag bieden (ieder bod is direct een donatie aan de club) op deze unieke likeur, die iedereen natuurlijk graag wil hebben. En als klapper zullen de 7 hoogste biedingen behalve het kleine flesje ook een grote fles ontvangen!

Waar kan ik bieden?

Wil je bieden? Vul dan onderstaand formulier in, daarna is het afwachten. En het mooie is, alle opbrengsten gaan naar Sovicos!

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer bieden. Wil je toch een 0.05L ukkie kopen? Klik dan hier!

Iedereen kan bieden van 1 juni 2020 t/m 14 juni 2020. De bekendmaking van de winnaars en de donaties + uitreiking zal zsm plaatsvinden, hoogstwaarschijnlijk rond de start van het nieuwe seizoen. Hierover ontvangen alle bieders per e-mail t.z.t. een bericht.